Какво търсим в любовта според това на колко години сме

На всяка възраст любовта изглежда по различен начин

Какво търсим в любовта според това на колко години сме

Любовта е магия, която, ако си късметлия, можеш не само да я срещнеш и изживееш, но да продължиш да й се радваш дълги години, да я задържиш и да се развива. Забелязали ли сте, че на всяка възраст търсим различни неща в една връзка и критериите ни малко по малко се променят? Самите ние се променяме, узряваме, ставаме по-отговорни и по-разсъдливи. Ето как виждаме любовта през различните възрасти.

На 20 години

Любовта е луда, разкрепостена, без задръжки. Не ни е нужно много време, за да се обвържем, нито жалим много за загубената любов, защото знаем, че сме млади, привлекателни, секси, красиви..Любовта е дискотеки, клубове, цветя, лудории. Любовта в този период е безгрижна и очарователна и дори ни хвана малко носталгията за тези времена.

На 25 години

Нещата започват да стават по-сериозни. Жената на 25 години вече гледа от друг ъгъл на любовта. Отново има романтика и страст, но тя вече мисли и за бъдещето и внимателно подбира мъжа до себе си, защото знае, че скоро й предстои да стане майка.. следователно избира и мъж, който би бил подходящ за баща.

На 30 години

Жената на 30 години вече много е видяла и доста неща са й ясни. Тя се впечатлява доста по-трудно. За нея любовта е да има някой, който да й помага за домакинството, да излизат вечер на театър или кино и да гледат филми вкъщи, ако им остане време.

На 35 години

Любовта по-скоро се изразява в това да си сготвите вкусно ястие, да платите сметките и да вземете детето от градина или училище.

На 40 години

Любовта вече е истинска, защото е устояла на времето. Всеки миг, прекаран с приятели и извън дома е подарък. А вечерите с чаша вино и книга са истинска благословия.

На 45 и нагоре

Любовта е това, че днес те има, че и днес сте се събудили сутринта заедно. Любовта е да пътуваш и опознаваш света, да гледаш театър, да приготвяш вкусна лазаня, да очакваш внуци...

Истинската любов съществува! На всяка възраст! Просто я виждаме по различен начин.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay