Кой от петте модела на влюбените жени сте?

Проверете

Кой от петте модела на влюбените жени сте?

В зависимост от психологическите си характеристики всяка жена се държи по различен начин в любовта. Ние ще ви дадем 5 модела на държание, като сме сигурни, че ще се припознаете поне в един.

Медицинската сестра

Тази жена е нещо като Пепеляшка. Тя може 24 часа в денонощието да чисти, да мие и да се грижи за мъжа си. Тя напълно забравя себе си, заради любимия си. Тя трябва да разбере, че не е необходимо да прислугва постоянно на мъжа си, за да я обича.

Лолита

Независимо на колко години е, тази жена търси закрила в партньора си, затова често си избира доста по-възрастен партньор. Тя трябва да спре да сравнявана мъжа си с баща си и да осъзнае, че има голяма разлика.

Спящата красавица

Добре възпитана, интелигентна и очарователна. Тя често има проблем с това да признае чувствата си, затова понякога дълго таи в себе си любовта си. Тя чака мъжът да направи първата крачка, но не осъзнава, че и тя трябва д даде сигнал или да направи намек. Тя трябва да разбере, че телепатията не съществува

Трион

В началото на връзката, тя обича да се шегува с любимия си и понякога го дразни по различни теми. А когато заживеят заедно, тя започва да се заяжда за всичко. Много често нещата, които уж не харесваме в другите, всъщност не харесваме в нас самите. Тези жени трябва да помислят над това и да спрат да обвиняват другите за всичко, особено близките си хора.

Брус Ли

Това е силна жена, която не помоли за помощ никого. Често тя си избира слаби партньори, затова е натоварена с всичко.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay