Любовното послание на този мъж към любимата му ще ви покаже, че външният вид не е най-важен

Обичайте със сърцето, а не с очите

Любовното послание на този мъж към любимата му ще ви покаже, че външният вид не е най-важен

Повечето хора смятат, че мъжете гледат само тялото в една жена и физическите й характеристики. Но всъщност има много мъже, които се влюбват със сърцето и не се интересуват дали приятелката им изглежда като манекенка и има някой и друг излишен килограм. За тях е важно да има голямо и истинско сърце. Вижте прекрасното искрено послание на Роби Трип, което се разпространи в социалните мрежи и разчуства хиляди хора.

"Аз обичам тази жена и нейното извито тяло. Като тинейджър бях често дразнен от моите приятели за това, че си падам по по-пълнички момичета, които в обществото биваха наричани дори дебели. Тогава, когато започнах да ставам мъж, и започнах да се интересувам от въпроси като феминизма и как медиите създават образ за красота (високи, тънки, слаби), разбрах колко мъже са се оплели в тази лъжа. За мен няма нищо по-секси от тази жена: пълни бедра, голяма талия, сладка рокля...Формата и размерите й няма да са на първа страница в Космополитън, но тя е в моя живот и в сърцето ми. Няма нищо по-секси от пълна и уверена в себе си жена. Това прекрасно момиче, за което се омъжих, изпълва всеки инч от своите дънки и все още е най-красивата вкъщи. Момчета, преосмислете това, което обществото ви е казало и това, което вие искате. Истинската жена не е порно звезда или манекенка на бикини или филмов герой. Тя е истинска. Тя има красиви стрии на бедрата си. Момичета, никога не си мислете, че трябва да изглеждате по определен начин, за да бъдете обичани и оценявани. Има някой, който ще ви оцени такива, каквито сте и ще ви обича така, както аз обичам Сара.

Любовното послание на този мъж към любимата му ще ви покаже, че външният вид не е най-важен

Роби и Сара са женени от три години и тя казва, че той постоянно й казва колко е красива.

Жени, помнете, че всяка една от вас заслужава да бъде обичана и нищо друго не се приема за достойно. Не се опитвайте да отслабнете няколко килограма, за да бъдете харесани. Така се печелят много ухажьори, но не и любов! 

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay