Не ми предлагай брак на Коледа!

Просто кажете „не“ на това клише

Не ми предлагай брак на Коледа!

Обичам празниците. Коледа представлява възможност да бъда със семейството си, да си почивам цял ден и да получа и подаря страхотни подаръци. Нова Година пък е време, отделено на приятели и забавление.

Също така обичам романтичните предложения за брак. Това е един много важен момент, изпълнен с вълнение и любов, но, мъже, не го правете на Коледа!

Празниците са изпълнени с много емоции и смесени чувства. Носталгия, тъга, щастие- много емоции наведнъж. Предложението за брак е черешката на тортата в този момент.

Предложението е момент, който трябва да е само между двама души. Не на Коледа пред цялото семейство или в препълнен ресторант. Предложенията на Коледа, Свети Валентин, Нова година и т.н. са само във филмите. На екрана, тези моменти изглеждат супер романтични, но в реалността не е така.

Предложенията по празниците са абсолютни клишета. Решението да се омъжиш за някого е много лично. Все пак, ако мислите, че мечтата на вашата половинка е да получи предложение за брак на някой празник, давайте. Но не го правете, само защото мислите, че е някак 'по-магично на Коледа. Не е.

Аз не искам да ми предлагат брак на Коледа. Смятам, че цялата интимност на този момент се губи. Мъже, бъдете оригинални. Направете своето предложение в един мрачен ден от март или дъждовна седмица от октомври. Направете го уникално, вложете част от себе си. Този обикновен ден, който изберете, ще се превърне в много по-голям празник за вас от Коледа.

Освен това, ако получите негативен отговор, ще намразите празника, който сте избрали. А със сигурност не искате това да се случи.

Отпразнувайте коледните празници както трябва и оставете предложението за малко по-напред във времето.

Весела Коледа!   

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay