Нещата, които подсказват, че с партньора Ви живеете от дълго време

И се познавате отлично

Нещата, които подсказват, че с партньора Ви живеете от дълго време

В началото на съвместното съжителство има много неясни въпроси, съмнения, страх, предразсъдъци, неясноти. В началото не знаем как ще се развият нещата с партньора ни, не знаем какво харесва той, дали ще успеем да му угодим и да се разбираме, какви са привичките му. Дори се срамуваме понякога. След като мине доста време, обаче, нещата се променят и всичко влиза в релси. Вижте характерните признаци, по които си личи, че сте под един покрив от доста време.

Вече си позволявате да стоите на отворена врата, докато пишкате. В началото дори не сте си го и помисляли, а сега няма от какво да се притеснявате ни най-малко.

Вече поръчвате вместо него в ресторанта. По принцип това би подразнило един мъж, но, знаейки, че Вие сте тази, която му готви и следователно знаете вече много за вкуса му, Ви позволява да го правите.

Не се епилирате всеки ден. Можете да усетите кога ще имате по-интимни отношения и не смятате, че е нужно да се престаравате.

Вече никой не се сърди на другия, че през нощта спи. Една двойка, живяла дълго време заедно, намира това за нещо нормално.

Не винаги го изчаквате, за да вечеряте. Уважавате го толкова, колкото и в началото, но знаете, че той няма да Ви се разсърди и не би искал да стоите гладна и да го чакате.

Не изпадате в истерия, ако качите някое кило, защото знаете, че това не е нищо фатално и че той няма да Ви направи забележка.

Разбирате се само с поглед. Думите дори не са необходими!

Вече планирате почти всичко заедно и гледате в една посока в бъдещето!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay