Няколко знака, които показват, че Вие сте тази, която е обичал най-много досега

Разбира се, че вас

Няколко знака, които показват, че Вие сте тази, която е обичал най-много досега

Всяка жена обича да чува, че е най (дори и да не е така). Най във всичко - че е най-обичана, най-желана, най-красива, най-добра, най-прекрасна и т.н. Особено когато комплиментите идват от устата на любимия, ушите ни стават мноогоо големи. Ние ще Ви дадем няколко трика как да разберете, че вие наистина сте Най в неговия живот досега, без той да казва нито дума, или поне не и тези думи, които вие искате да чуете. Ще Ви научим да разчитате знаци.

Ако той изживява множество оргазми с Вас, то това е сигурен знак, че го карате да се издига на седмото небе.

Ако той заспива веднага след като сте правили див секс, не му се сърдете, а се усмихнете.. спечелили сте битката и сте изтощили непобедимия и сега той няма сили за нищо друго, освен за сън. Нима това не е впечатляващ резултат в полза на жената?

Той прави всичко, за да е с Вас и да се чувствате добре. Ще Ви дам прост пример - в понеделник вечер имаше авария в софийското метро, аз бях на езиков курс и дори не подозирах какво се случва. Когато излязох от курса, приятелят ми вече ме чакаше отпред с колата, за да избегна аз създалата се неудобна ситуация с метрото.

Ако той сам Ви казва, че с вас се чувства така, както с никоя друга, и го е подплатил с действия.. то нямате причина да не му вярвате.

Набляга на сексуалната игра - Ами.. важна си е. От главата за краката подхождат тези, за които целта е правенето само на секс, тези, които имат чувства подхождат от по-далеч.

С една дума, ако прави с Вас любов, а не просто секс, гледа Ви като дар небесен и се държи с вас така, то можете да бъдете сигурни, че е молил много пъти Бог за Вас и сега не може да повярва, че молитвите му са чути. Можете само да го обичате и да не го изпускате никога.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay