Петте етапа на любовта

А вие на кой сте в момента?

Петте етапа на любовта

Всяка любов минава през 5 етапа. Лошото е, че доста се провалят на втория или третия. Ние ще Ви кажем кои са те, за да знаете с какво се характеризират и за какви трудности да сте подготвени. Имайте предвид, че някои двойки напредват много бързи с етапите, а другите циклят на един доста дълго време. Любовта не е сравнение, състезание, игра, надпревара.. Не, тя няма състезателен характер. Ето защо определете сами за себе си на кой етап сте, без да ви интересуват другите.

Първи етап -  Влюбване

Най-прекрасният етап! Тогава хормоните ни започват да бушуват, започваме да идеологизираме нашия възлюбен. Той става наш кумир и идеал и си мислим, че по-хубав от него няма. Вярваме в силата на истинската любов и мислим, че точно тази, точно сега е точно такава!

Втори етап - Започване на връзка

Това е периодът, в който вече не само се харесвате и сваляте, а сте заедно и се наслаждавате на най-хубавите моменти заедно. Вече не желаете да стоите вкъщи и да си почивате, умората е изчезнала, защото той се е появил. Много по-интересни е да излезете, да се гушкате, целувате и бъбрите.

Трети етап - Обезверяване

Връзката ни вече е напреднала и виждаме, че нещата не са точно такива, които влюбеното ни въображение си е представяло в началото. Вече не желаете да сте заедно през цялото време. Имате нужда от почивка от партньора си, от осмисляне на приоритетите и живота си.

Четвърти етап - Време е за реалността

Вече не виждате най-добрия човек срещу себе си. Не, виждате един човек, който има много недостатъци, лоши навици, които, които ви дразнят и въпреки това го обичате. Това е моментът, в който трябва да се научите да обичате дори и лошите черти на партньора си или най-малкото да ги приемате и да можете да живеете с тях.

Пети етап Използвайте силата на двама ви, за да промените света

След като сте преодолели различията си, знаете, че не сте двама човека, които безумно много се привличат. Не, вие сте едно цяло, което може да направи големи неща заедно!

Желаем Ви да минете през всеки един етап с много любов!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay