Чувствата на мъжа: Как да разберете още по-дълбоко вашия любим?

Чувствата на мъжа: Как да разберете още по-дълбоко вашия любим?
Pexels

Мъжете са скъперници на думи, така че жените често не разбират истинските им чувства и желания. Но има няколко прости начина да направите това.

"Няма нищо по-лесно от това да разбереш какви чувства изпитва един мъж към жената до него", ще кажат много дами и ще сгрешат. Всъщност, мъжете не са толкова глупави и много женски трикове са им до болка познати. Дори жестовете и изражението на лицето могат да бъдат измамна маневра, за да объркат жената и да не й покажат истинските си чувства. И така, как да разгадаете любимия?

1. Можете да разберете от какво има нужда един мъж чрез наблюдения. Например, когато е болен. Той иска отново да бъде слаб и беззащитен, както в детството. Мимолетната слабост е простима, защото през останалото време мъжът е хранителят, защитник и глава на семейството. Искрената грижа ще му помогне не само да се възстанови по-бързо, но и да разбере, че жената е готова да е с него и в добро, и в лошо.

2. Мъжете искат да няма обиди в една връзка. Те не обиждат умишлено своите избраници, като забравят да затворят тубата с паста за зъби или оставят чашата върху вестниците. Жените се обиждат и ги обвиняват, че са безчувствени, мълчат или започват да плачат от самосъжаление. Всъщност, можете просто да проведете разговор, за да разберете защо вашият мъж не иска да направи това, което сте го помолили. Може би не е направено конкретно искане, а само неясен намек?

3. За мъжете е важно да са наясно. Чувствата на мъжа са дълбоки, но за да говори за тях, трябва да го пуснете в живота си и да говорите директно за това, което ще се случи във връзката. Жените, като не казват истината, ядосват мъжете, принуждавайки ги да търсят начини да "открият" истината. Любовта в двойката ще бъде по-силна, ако жената не крие чувствата и намеренията си. Честността поражда реципрочна искреност.

4. Мъжете имат нужда от лично пространство, точно както жените. Можете да разберете, че му липсва уединение чрез откровен разговор. Например, директно да попитате партньора си дали има нужда от почивка, за да събере мислите си. Той ще ви е безкрайно благодарен за възможността да остане сам със себе си. И не бива да ревнувате, защото дори няма да си помисли да изневери на тази, която го разбира перфектно и му създава комфортен живот.

5. Важно е жените да помнят, че и най-бруталният мъж има нужда от подкрепа, че всеки има право на момент на слабост. Не трябва да го обвинявате за безсилие, а да говорите или просто мълчаливо да го прегърнете, давайки му да разбере, че не е сам. Правилното поведение на жената в такива моменти ще укрепи връзката.

6. Мъжете искат жената им да им е вярна. По-добре е да обсъдите тази тема в самото начало на връзката. Ако вашият мъж е разстроен от нещо, но не говори, може да го попитате дали ревнува. Понякога е много по-лесно да си признае, отколкото да се преструва, че нищо не се случва.

7. Чувствата на мъжа са не само страст, но и трябва да заемат важно място в една връзка. Често в двойките възникват конфликти, които не могат да бъдат разрешени просто защото партньорите не общуват откровено по важни теми. Не е трудно да разберете какво трябва да се промени в интимния ви живот, така че и двамата да се чувствате комфортно един с друг -просто трябва да поговорите сърце до сърце с любимия човек. Няма от какво да се срамувате.

Връзките могат да продължат и да носят радост през целия ви живот. Жените трябва да помнят, че не само искат да бъдат обичани, но и да отвръщат със същите чувства, думи, действия и жестове.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay