Водещи тенденции в есенния маникюр

Най-модерният маникюр за есента

Водещи тенденции в есенния маникюр

Тенденциите при маникюра за предстоящия сезон се различават драстично от тези при облеклото. За разлика от дрехите и аксесоарите, които са с преобладаващ леопардов принт, ноктите ни ще са с много по-разнообразна визия.

През есента на 2014 г. ще погледнем с носталгия на лятото, като запазим част от цветовото разнообразие на маникюра си. Драматичното класическо червено също ще е с приоритет през застудяващото време… както и нудизмът по ръцете ни!

Безцветно
Добре поддържаните нокти винаги изглеждат красиво дори без наличието на каквито и да е цветни разкрасителни средства по тях. Ако искате ръцете ви да изглеждат изящни, а нокътните плочки бляскави, сложете по един пласт безцветен лак или заздравител за нокти на всеки от тях.

Водещи тенденции в есенния маникюр

Тъмночервено
Червеният цвят в маникюра е задължителен за идния сезон - особено тъмните му нюанси, като виненочервено, махагоново, дори това, биещо към пурпурното. Ако тези предложения са прекалено тъмни за лакове в колекцията ви, може да ги съчетаете с други по-свежи цветове. Нашият съвет: тъмночервеният цвят стои много стилно, когато е разнообразен с безцветни части по някои от ноктите.

Водещи тенденции в есенния маникюр

Геометрично
Без значение дали са хоризонтално, или вертикално разположени, правите линии са задължителен акцент от есенния ви маникюр за тази година. Нанесени с различна дължина на всеки пръст и вариращи в цветовете, ноктите ви ще изглеждат оригинално за всякакъв щур повод.

Водещи тенденции в есенния маникюр

Асиметрично
Асиметрията по ноктите говори за авантюристична натура, която не се страхува да експериментира с визията си. Правила при този тип лакиране няма, стига да поставяте цвета на всеки нокът под еднакъв ъгъл.

Водещи тенденции в есенния маникюр

Снежнобяло
Макар и да отива на всеки един представител на цветовата гама, белият цвят по ръцете трябва да е внимателно съобразен с облеклото ви. Ако ви се струва прекалено невзрачен или, напротив, прекалено набиващ се на очи, никога не е късно той да бъде балансиран с допълнителен цвят или детайл. 

Водещи тенденции в есенния маникюр

Изобилие от цветове
Подобно на лятото, и есента е подходяща за комбиниране на различни цветове в маникюра ни. Тук обаче е уместно да заложите на не толкова искрящите нюанси, които са типични за предходния сезон.

Водещи тенденции в есенния маникюр

Металическо сиво
Експериментирайте с тъмните нюанси на сивото, като прибавите или не блестящи елементи. Много от световните марки, представящи новите си колекции, наблягат именно на този цвят по ноктите на своите модели.

Водещи тенденции в есенния маникюр

Златисто
И през тази есен златният цвят е водещ в модните тенденции в маникюра. Независимо дали ще се спрете на наситено или на частично златисто, бъдете сигурни, че цветът ще е правилният избор за всеки повод.

Водещи тенденции в есенния маникюр

Подчертан полумесец
Една от по-горе описаните тенденции може да бъде преобразена с едно единствено подчертаване на полумесеца в основата на нокътя. Купища идеи ще намерите в интернет, затова се залавяйте за (разкрасяваща) работа.

Водещи тенденции в есенния маникюр

Винаги бъдете в крак с модата на Jenite.bg във Facebook.

25 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay