Сините нокти ще бъдат навсякъде този сезон

Сбогом, прозграчни ноктиАко сте уморени от семплите тенденции в маникюра, които доминираха през последната година и искате да внесете повече индивидуалност в рутината си за красота, малко синьо може да свърши перфектна работа. Според доклада за прогнозите на Pinterest за 2024 г. сините нокти се превръщат в мания, предава POPSUGAR!

Числата не лъжат: фразата "забавни сини нокти" отбелязва впечатляващото увеличение от 260 процента на търсенията през последната година. Независимо дали харесвате рисунки и забавни дизайни или сте по-скоро минималисти и искате едноцветни светлосини нокти, има много възможности за вас. 

Не е необичайно модата и красотата да влияят на съвременната естетика – всъщност сенките за очи от "изпран деним" са друга тенденция, базирана на оттенъка, който започна да се появява в края на 2022 г. Цветът достига своята пикова популярност през 60-те години.

 "Известно е, че синият цвят предизвиква усещане за спокойствие, ведрина и мир", казва абстрактният художник Деметриус Уилсън пред POPSUGAR. "Има причина толкова много хора да го обичат."

Някои цветове лакове за нокти могат да подействат като стимулатор на настроението. Не само ръцете и ноктите са част от тялото ви, която е в полезрението ви през целия ден, но е известно, че някои нюанси предизвикват специални чувства. По-топлите червени, оранжеви и кафяви могат да ви накарат да се почувствате уютно, а по-студените тонове, като синьото, предлагат на ума малко релаксация. Готови ли сте за малко вдъхновение?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay