Тайната на дългия живот – пищно дупе и тънка талия

Голямото дупе - гаранция за по-дълъг живот

Дами, няма нужда вече да се притеснявате от пищните си форми. Ако преди се смяташе, че няколко килограма в повече увеличават вероятността да се разболеете от диабет или да развиете сърдечно-съдово заболяване, последните изследвания на американските учени сочат тъкмо обратното.

 

Лекари от клиника в Минесота провеждат изследване, в което вземат участие 28 жени, склонни към напълняване в долната част на тялото. В продължение на 8 седмици те спазват хранителен режим, но с цел да наедреят.

 

След като измерват количествата мастни натрупвания в горната и в долната част на тялото, лекарите установяват, че мастните клетки около стомаха и сърцето се уголемяват, но не се увеличават като количество. Броят на клетките се увеличава в долната част на тялото.

 

Така организмът сам е изработил защитна реакция срещу различните заболявания и е намерил начин да усвоява и разпределя калориите. Природата явно си знае работата щом е решила да ни дари с по-пищни форми.

 

Ако пък не сте особено надарени в долната част на тялото, а искате по-заоблени форми, пластичните хирурзи имат решение.

 

Бразилско дупе може да постигнете с присаждане на собствени мастни клетки или с импланти. Първият вариант, като че ли е по-добър, тъй като не се поставя чуждо тяло в организма и риск от отхвърляне на филъра няма.

 

Ако все пак сте се спрели на импланти, те се разполагат над, под или в самия мускул на дупето. Процедурата е сходна с тази при уголемяването на бюста, но имплантите са от различен материал, тъй като понасят по-голямо напрежение и тежест от гръдните.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.12.2010|10:43
Чудесно, но трудно постижимо :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay