10 дрехи и аксесоари, които показват лош вкус

10 дрехи и аксесоари, които показват лош вкус

Модата е много разнообразна и някои дрехи, които преди няколко години се смятаха за ужасни, могат да завладеят света в предстоящия сезон. Въпреки това, има някои тенденции, за които бихме искали да забравим, тъй като те не са нито красиви, нито полезни.

Ето няколко дрехи и бижута, които показват лош вкус и е добре да изхвърлим от гардероба си:

1. Фиби и шноли за коса като бижута

Въпреки че някои модни тенденции от 90-те се завърнаха, е добре да забравим за аксесоарите за коса, които са с камъни, брокати и т.н. Златистите, сребристите и блестящите фиби за коса не изглеждат добре и показват лош вкус. Как да носите косата си? Връзвайте си небрежни опашки, правете си отпуснати къдрици или просто оставете косата си естествена. Ако държите на аксесоарите, използвайте такива с геометрични фигури, които са изчистени.

2. Синтетична дантела

Дантелата се счита за много женствена. През 2018 г. отново заема първо място в света на модата. Но качеството на известните дизайнерски дрехи се различава драстично от качеството на дрехите в обикновените магазини. Евтината дантела, изработена от синтетични тъкани, изглежда зле. 

Какво можете да носите вместо това? Можете да си купите висококачествена тъкан и да помолите шивач да създаде дрехата, която ви е необходима. Ако не сте готови да харчите толкова пари и време за това, изберете дрехи направени от прости меки материали. 

3. Маратонки със скрита платформа
Произведението на Isabel Marant не е подходящо за тичане и тренировки, а и красотата му е доста съмнителна. Единственото предимство на тези обувки е, че ни правят с няколко сантиметра по-високи. Носете обувки с дебели подметки, вместо със скрита платформа. Тези обувки изглеждат много по-стилни и красиви. 
4. Акрилни пуловери
Един огромен недостатък на акрилните пуловери е, че те съдържат химически добавки, които няма да ви топлят, така че няма почти никакъв смисъл в носенето на такъв пуловер.
Какво можете да носите вместо това? Кашмирените пуловери са наистина топли и издръжливи. Можете също така да си купите вълнени пуловери, съдържащи малък процент синтетични тъкани.
5. Полиестерна дълга пола
Дългите поли винаги са модерни и красиви, но трябва да избирате подходящия материал. Полиестерът изглежда безвкусен и евтин. Изберете пола от лен, дънков плат или коприна.
6. Летни ботуши
Въпреки че тези летни ботуши отдавна не са модерни, много хора продължават да ги купуват и да ги носят. Летните ботуши не изглеждат добре, без значение с какво ги съчетаете. Просто спрете да ги носите. 
7. Джегинс (комбинация от дънки и клин) 
Този тип панталони вече не са модерни. Те са твърде неудобни за фитнеса и твърде стегнати за ежедневено носене. Вместо това носете обикновени дънки, когато излизате и клин, когато тренирате. Толкова е лесно! 
8. Афганистански панталони
Тези панталони изкривяват женската фигура визуално. Тези панталони са удобни само за йога и танци. 
9. Дънки с цип отзад
В началото тези дънки изглеждаха различни и интересни. Но вече определно не изглеждат добре, дори изглеждат вулгарно. 
10. Яке болеро
Тези якета бяха много модерни, но останаха в миналото, заедно с други тенденции. Вместо това носете обикновено, дълго яке. 
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay