10 ежедневни неща, които развалят външния ни вид

И изглеждаме, сякаш нямаме вкус

10 ежедневни неща, които развалят външния ни вид

В съвременния свят броят на визиите, които биват препоръчвани от различни дизайнери и стилисти, расте непрестанно. И въпреки това, често виждаме жени, които смесват стиловете и изглеждат не толкова добре. Ето някои неща, които развалят вида ни:

1. Равни обувки с бизнес дрехи

Ниските обувки визуално оголемяват глезените ни и изглеждаме сякаш имаме супер дебели крака. Ниските обувки са особено неподходящи за бизнес облекло, защото то трябва да бъде елегантно. В този случай е по-добре да изберете обувки с някакъв ток, дори да е нисък.

2. Дълга блуза над дънките

Дългите, тесни блузи, пуснати над дънките, правят силуета ни прекалено издължен. По-добре е да поставяме по-дългите блузи вътре в дънките. Ако не е вашият стил, тогава си избирайте по-къси или по-широки блузи.

3. Обемни чанти за събития

Огромната чанта е нещо универсално. Може да бъде носена с ежедневно облекло, с бизнес облекло, но има случаи, в които е много неподходяща- официални събития. Когато ще ходите на някакво официално събитие или ресторант, изберете малка чанта, тип клъч.

4. Боти с къса пола

Ботите рядко си подхождат с късите поли. Този тип обувка визуално скъсява краката. Този нежелан ефект се засилва и от късата пола. Най-подходящите обувки за къса пола са по-отворени обувки или високи ботуши за зимата.

5. Няколко широки дрехи наведнъж

Няколко широки елемента от облеклото наведнъж напълно скриват формите, които трябва да бъдат подсилени (талия, бедра, гърди). Ако искате да носите нещо свободно, трябва да балансирате нещата с останалите дрехи.

6. Чорапогащи с къси панталони

Късите панталони се считат за елемент от лятното облекло, който не се нуждае от добавки. По-добре запазете носенето на къси панталони за подходящия сезон.

7. Пола тип "лале"

Този тип пола е "безопасна", ако е с ниска талия. Тези поли с висока талия изглеждат добре, само ако стоите изправени. Когато се движите създават илюзия за голям корем, дори ако сте слаби.

8. По-големи обувки

Големите обувки са проява на лош вкус. Най-подходящото време за купуване на обувки, е началото на деня, защото краката ви още не са се подули.

9. Поло яка

Трябва да бъдете внимателни с носенето на този тип дрехи, защото вратът ви може да изглежда по-къс. Наблягайте на дрехите с отворени деколтета, защото изглеждат много по-добре.

10. Дънки, които не са вашият размер

Дънките обикновено се разпускат. Ето защо, когато си купувате дънки е по-добре да са ви малко тесни, отколкото малко широки. В последствие, когато се разпуснат още повече, ще изглеждате безформени.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

17 14
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay