10 стила в облеклото, които е по-добре да забравите след 40

10 стила в облеклото, които е по-добре да забравите след 40

Времето лети и не само се променя модата, но и нас самите. И с възрастта дрехите, които ни правят да изглеждаме зашеметяващо, също се променят.

Решихме да ви разкажем за дрехите, които не са подходящи за всяка жена на възраст над 40 години. Възможно е да носите някои от нещата в този списък.

1. Носенето на чанта клъч в ежедневието

Младите момичета могат да използват клъчовете като ежедневен аксесоар. След 40 г. е по-добре да ги носите само при специални случаи. Дайте предимство на мини чантите в обикновените дни.

2. Гривни с висулки

Много често тези видове гривни са важни за собственика им, защото те носят приятни спомени за приятни събития или близки. Въпреки това, този тип аксесоар може да изглежда детски и затова е по-добре да останете далеч от тях в зряла възраст.

3. Цветни чорапогащи

Само ученичките могат да си позволят да носят такива чорапогащи. Жените, които носят този тип дрехи, могат да изглеждат комично.

4. Мъжки суичъри

Тийнейджърката изглежда малка и уязвима в такива дрехи; една възрастна жена просто не изглежда добре поддържана в това облекло. Ето защо е по-добре да носите дрехи в истинския размер.

5. Безформени жилетки

Няма жилетка, която не може да бъде заменена със стилен неутрален блейзър. Ще изглеждате много по-стилно.

6. "Тийнейджърски" рокли

Ако една рокля от преди 10 години ви е носела много комплименти, няма гаранция, че след 40 години ще изглеждате толкова хармонично, колкото сте били в нея.

7. Облекла с картинки на музикални групи и спортни отбори

Ако наистина сте фен на определен спортен отбор, е по-добре да се откажете да носите дрехи с логото до следващия мач. Но ако купувате дрехи, изобразяващи музикална група или спортен отбор, само защото изглеждат готино, добре помислете отново.

8. Шапки с помпони

Това е същата ситуация, както и с чорапогащите и има много фина линия между очарованието и комедията.

9. Панталони без размери

Тези панталони едва ли подхождат на някого, включително жени над 40 години. По-добре би било да забравите за съществуването на тези панталони.

10. Джапанки

Носенето на джапанки е вредно не само за красотата, но и за здравето. Ако ги носите редовно, може да си докарата здравословни проблеми, свързани с краката.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay