10 типа поли, които трябва да имате

Разберете кои модели поли трябва да притежавате и кои ще са най-подходящи за вас

10 типа поли, които трябва да имате

Никой не отрича ролята на малката черна рокля и мястото й в гардероба ви, но покрай всички останали рокли, полите понякога остават на заден план и често са пренебрегвани. А това не трябва да е така!

Тяхното разнообразие може да ви даде много и различни възможности, чрез които да променяте стила си, когато решите.

От поли, подходящи за офиса, до такива, с които да бъдете неповторими в клуба или на градинско парти, ние ви предлагаме 10 модела, които трябва да присъстват в гардероба ви.

Разберете кои ще подхождат най-добре на фигурата ви и защо трябва да ги притежавате, за да имате стилен и завършен гардероб.

Почувствайте се като принцеса

10 типа поли, които трябва да имате

10 типа поли, които трябва да имате


Този тип пола е с висока талия, която се разкроява по дължина във формата на буквата "А”. Затова често се нарича и пола с А-линия. Нейната дължина може да варира от педя над коленете, до кокалчетата на краката. Подходяща е за всякакъв тип фигура.

Вталява по-пищните жени, а на по-слабите добавя плътност. Полата с А-линия не е препоръчителна за официални случаи, но чудесен избор за ежедневието ви.

Флумастери или пастели? Избираме молива!

10 типа поли, които трябва да имате

10 типа поли, които трябва да имате


Отскоро завърналата се на мода пола тип молив е подходяща за официални събития, както и за офиса. Тя също е с висока талия, а дължината й е няколко сантиметра над коляното.

Ако я комбинирате с блейзер, бъдете сигурни, че няма как да сбъркате. Полата тип молив е подходяща за всякакъв тип телосложение, като подчертава извивките и женствените ви форми.

Колкото по-дълга, толкова по-добре!

10 типа поли, които трябва да имате

10 типа поли, които трябва да имате


Ако искате да разнообразите стила си на работното място, дългата до глезена пола е подходящ вариант. Единственото, което трябва да знаете в този случай е, че е добре талията да е висока. Когато става въпрос за ежедневието обаче, можете да заложите и на такава с ниска талия.

По-закръглените жени могат да се спрат на този модел, за да издължат оптически фигурата си. Класическата версия на тази пола е правата линия. В последно време обаче тенденциите се смениха и разкроените и ефирни модели също навлязоха на пазара. А те отиват да всяка жена.

Ученическите плисета се завърнаха

10 типа поли, които трябва да имате

10 типа поли, които трябва да имате


Един от най-важните модели поли, който трябва да притежавате, е плисираната пола. Тя също оформя тънка талия и ви дават повече място за движение от полата тип молив. Когато излизате на кафе или разходка, заложете на късите модели.

Решите ли обаче да я облечете в офиса, се съобразете с дължината. Когато става дума за работата ви, заложете на дължина до глезените. За да изглеждате възможно най-добре с този модел пола, избирайте модели с дължина над коляното или средата на прасеца.

"Прегърни ме”

10 типа поли, които трябва да имате

10 типа поли, които трябва да имате


Полата тип "прегърни ме” или "обвиващата пола” е подходяща за всякакъв тип фигура, но ако все пак искате да изглеждате по-слаби, заложете на дължина под коляното. Самата форма на полата ще ви помогне да се вталите и да забравите за малките несъвършенства по тялото си.

Този модел е подходящ за плажа или парти край басейн и задължително трябва да присъства в летния ви гардероб. Ако искате полата да е с принт, заложете на по-малки щампи, за да изглеждате по-слаби.

Ех, този бохо стил!

10 типа поли, които трябва да имате

10 типа поли, които трябва да имате


Без значение дали върху полата има щампи, или не, бохо полата е задължителна за летния сезон. Това е една от полите, които задължително трябва да притежавате. Ще ви донесе усещане за свобода и романтика поради непринудения си стил. Можете да я комбинирате с ботуши или балеринки, но не забравяйте - широкото горнище в този случай е забранено!

"Кръгла пола”, но без кринолин

10 типа поли, които трябва да имате

10 типа поли, които трябва да имате


Ако искате да добавите ретро стил към външния си вид, ще успеете с помощта на кръглата пола. Тя също е подходяща за по-пълни и по-слаби жени, като единственото правило е да я носите на естествената си талия. Ако я качите малко по-нагоре, можете да отнеме няколко сантиметра от височината ви и да изглеждате по-ниски. Това обаче е добър вариант за по-високите жени.

Кой е казал, че само симетрията е красива?

10 типа поли, които трябва да имате

10 типа поли, които трябва да имате


Отличаваща се с нестандартния си вид, асиметричната пола е страхотен начин да подчертаете краката си и да привлечете вниманието към тях. Можете да се ориентирате към такава с прорези или пък със странична кройка, която да закрива единият ви крак повече от другия.

Другият много модерен вариант е полата да е къса отпред, но дълга отзад. Комбинирайте я с високи токчета или отворени платформи. Със сигурност ще изглеждате секси и предизвикателни в тази визия.

"Ало, балоните!”

10 типа поли, които трябва да имате

10 типа поли, които трябва да имате


Поради наподобяващата на балон кройка, тази пола често се нарича и "лале". Можете да я откриете във всякакви варианти - къса, със средна дължина или до средата на прасеца. Заради формата си е подходяща за всякакъв тип фигура, но ако искате да изглеждате по-слаби, изберете дължина под коляното.

В зависимост от материята, която изберете, ще можете да я носите в офиса, на разходка или на парти. Помнете обаче, че в най-горната си част трябва да пасва на естествената ви талия.

Закъде без класиката в полите?

10 типа поли, които трябва да имате

10 типа поли, които трябва да имате


Нито един списък с поли няма да бъде завършен, ако в него не присъства късата пола или т.нар. минижуп. Без значение дали полата ще е плисирана, или балон, единственото правило е, да изберете правилния плат.

Той е важен, за да се чувствате добре, докато я носите. Този тип пола предлага голям избор от комбинации с най-различни горнища и обувки.

За още статии от рубриката ни "Мода" станете част от Jenite.bg във Facebook!

49 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 21.02.2017|11:15
Здравейте от мен! Наистина ми харесаха вашите съвети, мисля че те важат за всички дами, дори и за пухкавелки като мен.Но по мое мнение дори и да бях с различна фигура не бих експериментирала до такава степен. Както почти всяка офис макси дама и аз винаги съм изпитвала затруднения в откриването на дрехи, които да ми допаднат и най-вече да са моя размер. Но всичко за мен се промени, когато открих http://www.maximarket.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8-%D1…, там успях да намеря всичко от което имах нужда. Дано съм била полезна на някой като мен.
9
Не е посочен 08.04.2014|17:28
Струва си наистина, тъй като особено за по-топлия сезон са супер добър избор.
8
Не е посочен 08.04.2014|17:11
Тези тип принцеса са много яки, ама не отиват на всеки и са малко официални.
7
Не е посочен 08.04.2014|16:38
Друго си е поличката, стои толкова по-женствено и красиво, особено в комбинация с висок ток.
6
Не е посочен 07.04.2014|17:01
Добре би било да публикувате една статия по темата според фигурата на жената кое е за предпочитане.
5
Не е посочен 07.04.2014|15:59
Наскоро се сдобих с една дълга пола в цвят мента и съм много доволна от придобивката си.
4
Не е посочен 07.04.2014|14:37
Много харесвам полите балон и първия вариант същО! :)
3
Не е посочен 07.04.2014|14:07
Всички са много интересни. На мен лично ми харесват тип молив и много дългите поли.
2
Не е посочен 07.04.2014|12:20
Признавам че сте подбрали доста интересни визии
1
Не е посочен 07.04.2014|10:33
Не всички предложени поли ми допадат.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay