15 навика на стилната жена

Стилните жени не са супергерои, просто са добре подготвени

Това, че не ги виждаме с петна от кафе по дрехите или с неудобни високи токчета не означава, че не им се случват такива неща, а че знаят как да се справят с тях. Истината е, че добре изглеждащите жени имат някои полезни навици, които им помагат да изглеждат страхотно през целия ден. Тайната не е в харченето на много пари за дрехи или подмяната на целия гардероб всеки сезон. Истинският стил започва още вкъщи, в момента, в който станат от леглото. Прочетете тези навици и можете да започнете да ги практикувате веднага.

  1. Приготвят дрехите си за деня още предната вечер

    Измислете какво ще обличате на следващият ден и го пригответе. Така ще избегнете паниката рано сутрин за това, че "няма какво да облечете".

  2. Оставят си достатъчно време, за да се приготвят сутрин

    Това върви ръка за ръка с приготвянето на дрехите на предната вечер. Вместо да станете след 5-тата аларма, станете навреме и направете прическата и грима си на спокойствие. Така ще ви останат и няколко минути да сложите колан или бижу, което да завърши тоалета ви.

  3. Избират подходящо бельо

    Стилните жени знаят, че ключът към страхотния външен вид е подходящото бельо. Изберете подходящия сутиен. Обуйте удобни бикини или оформящо бельо. Трябва да ви е удобно, за да се чувствате и изглеждате уверена.

  4. Наблюдават други стилни жени за вдъхновение

    Стилните жени се интересуват от други стилни жени. Те следят модните икони и техните действия и навици. Разглеждайте снимки в интернет и се вдъхновявайте от визията на други жени.

  5. Съобразяват се с времето навън

    Звучи просто, но е изключително важно да изберете подходящото облекло според температурата навън. Проверете какво ще бъде времето преди да излезете от вкъщи, за да избегнете излизането измръзването или носенето на ботуши в жегата.

  6. Съобразяват се с повода

    Добре изглеждащите жени винаги са най-подходящо облечените в едно помещение, пълно с хора. Никога няма да ги видите с къса пола на събитие, на което всички са облечени официално или пък прекалено официално облечени в по-неформална обстановка.

  7. Дрехите им са точния размер винаги

    Разбира се дори най-стилната жена вероятно има чифт дънки в гардероба, които чака да успее да облече, но никога не носят дрехи, които не са им по мярка. Без значение колко обичате нещо, ако не ви става, е време да го изхвърлите.

  8. Винаги имат поне една част от тоалета, която изглежда скъпа

    Чудили ли сте се как някои жени правят дори дънки и тениска да изглеждат шик? Това нещо може да е кожен колан, обици, гривна, луксозна чанта или каквото пожелаете. Този детайл внася блясък в целия тоалет.

  9. Избират подходящите аксесоари

    Има случаи, в които жените прекаляват с аксесоарите. Стилните жени знаят точно кога трябва да спрат да добавят още аксесоари към тоалета. Помислете дали наистина се нуждаете от шал и колие едновременно.

  10. Никога не се излежават с дрехите, с които излизат навън.

    Защо дрехите на стилните жени никога не са смачкани? Именно заради това. Не лягат с копринената си рокля на дивана. Веднага след като се приберете вкъщи облечете домашните си дрехи.

  11. Сгъват и прибират дрехите си старателно

    Блузата ви няма да се изпъне сама, след като е била хвърлена на пода. Прибирайте дрехите си веднага след като ги съблечете. Така ще бъдат готови за следващия път, в който искате да ги облечете.

  12. Знаят кога да обуят токчета и кога равни обувки

    Стилната жена е и умна жена. В гардероба си има всякакви обувки и винаги знае какво да обуе, така че да и бъде удобно. Най-важното нещо, за да изглежда една жена уверена, е да се чувства добре в обувките си.

  13. Разделят прането си

    Добре изглеждащата жена знае кои от дрехите могат да се перат в пералня и кои не. Когато разлеете нещо върху блузата си, го изперете веднага.

  14. Стилните жени винаги са подготвени за спешни случаи

    Винаги носят резервни фиби, лепенки и т.н. По този начин винаги се справят със скъсани ципове, отчупени токчета или развалена прическа.

  15. Верни са на собствения си стил

    Стилните жени никога не спазват модните тенденции. Те имат свой собствен стил и никога не му изневеряват.    

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay