4 неща, които не трябва да носите, когато станете на 30!

Има си някои правила...

4 неща, които не трябва да носите, когато станете на 30!

Когато си на 20, можеш да си позволиш да носиш, каквото си пожелаеш. Млада си, свободна и постоянно мениш стила си. От рока до пънка, от хипарския стил до кукленските рокли. Обаче идва момент, в който ставаме на 30 и визиите ни трябва да станат по-обрани и подходящи за новия етап от живота ни.

Ние ще ви дадем няколко съвета относно дрехите и аксесоарите, които трябва да избягвате. Ако сърце не ви дава да ги изхвърлите, то поне ги заровете много надълбоко в гардероба си. Сега нека преминем към съществената част. Нещата, които не трябва да носите, когато сте на 30.

Панделките в косите

4 неща, които не трябва да носите, когато станете на 30!

Да, съгласна съм, сладки са, но само ако сте на 12, а вие не сте. В случая не става въпрос само за панделките, които си връзвате сами, а и за тези, които могат да се явят под формата на ластици, фиби и диадеми. Трябва да ги забравите. Те не само са неудачни за стила ви, но и ви карат да изглеждатв като жена, която се опитва отново да бъде малката принцеса на тати. А това не е много зряло.

Всякакви розови тоалети

4 неща, които не трябва да носите, когато станете на 30!

От панделките към розовото. Вече споменахме малката принцеса на тати. С нея си отиват не само панделките, но и розовите дрешки. Единственото, което можете да допуснете в гардероба си с този цвят, е изискан костюм с пола, който да не привлича внимание от километри. Всякакви крещящи розови горнища и долнища трябва да си отидат. Наистина!

Късите панталонки, наистина късите

4 неща, които не трябва да носите, когато станете на 30!

Ще трябва да пренебрегнете и любимите си къси панталонки и да посрещнете тези, които покриват по-голяма част от краката ти. Това, че сте на 30 не означава, че не трябва да ги показвате, но трябва да е по-завоелирано. Заместете ужасно късите панталонки с дълъг панталон по тялото или с красива, ефирна пола над коленете. Ще бъде много по-секси и шик от перспективата да ви се вижда дупето.

Тениски с послания

4 неща, които не трябва да носите, когато станете на 30!

Вече сте големи и това не означава, че трябва да спрете да изразявате мнението си гласно. Напротив. Но един съвет от нас - не го правате върху тениска. Незряло е. За по-сериозен вид изберете ярки цветове или блузи с щампи, които не включват надписи. А тениските с умотворенията, носете във фитнеса или докато спите. 

Горнищата над пъпа

4 неща, които не трябва да носите, когато станете на 30!

Дните, в които си показвахте пъпа, приключиха. Дори да имате най-яките плочки на корема, единственото място, на което можете да ги показвате, е плажа. Или партита на басейн, където дрескода ги изисква. Със сигурност ще намерите подходящата дреха, която да не е изрязана или изобщо да липсва в тази част от тялото ви.

Знам, че може би току що отнехме някои от любимите ви тоалети, но трябваше да им кажете сбогом. Вие сте красиви и без тях. Станете ли на 30, те дори ве загрозяват и понякога може би ви правят смешни. А вие определено не искате това. Затова запътвайте се към гардероба, забравете какво ви казахме за заравянето и просто ги изхвърлете. Започвате нов етап от живота си. Направете му място!

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 11
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay