5 неща, които стилните жени правят

Правете ги и Вие!

5 неща, които стилните жени правят

Всяка жена иска да бъде квалифицирана като стилна. Но за да си заслужи това звание, трябва да се потруди. Ние ще Ви открехнем какво се крие зад образа на стилната жена.

Те обръщат внимание на детайлите

За тях аксесоарите са много важни, защото знаят, че те допълват визията и я правят съвършена. Тези жени никога не излизат от вкъщи, без да са изпипали и най-малката подробност от визията си, защото те знаят. че тя е съществена!

Те не робуват на марките, а на собствената си преценка

Модните марки са толкова много. Да ги следваме постоянно всички е глупаво. Стилните жени знаят какво им подхожда и следват своя стил, а не модата.

Те внасят хармония в облеклото си

Те знаят, че не е добре да се облекат от глава до пети в един и същи цвят, колкото и любим да им е, затова са намерили баланса и знаят кои цветове с кои си подхождат и ги съчетават.

Те винаги знаят кой тоалет за какво събитие е подходящ

Днес могат да са облечени с дънки, тениска и кецове и да играят баскетбол, а утре да са с впита рокля, показваща прелестите им, пиещи коктейл.. и в двата случая изглеждат зашеметяващо.

Те имат самочувствие

А това си личи. Може две жени да са облечени по един и същи начин, но, ако едната носи одеждите си с гордост, тя със сигурност ще направи по-голямо впечатление!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay