Бохо шик от M&S с естествен велур, изтънчени флорали и перфектно английско качество

Изчистени силуети и женствена чувственост в плажната колекция на M&S

Бохо шик от M&S с естествен велур, изтънчени флорали и перфектно английско качество

В новата колекция пролет-лято 2015 на M&S Бохо шик естетиката среща небрежната елегантност, като заедно се превръщат в кулминация на добрия стил и качеството.

Вдъхновена от модната икона на 70-те Джейн Бъркин, M&S колекцията за топлия сезон представя най-изчистената и деликатна форма на ежедневния лукс. Резултатът е пола от естествен велур с А-силует и пясъчен цвят, и дължина под коляното, декорирана с дълбока цепка отпред и едри шевове, обрамчващи големите предни джобове.

Най-желаната пола за сезона вече влезе в задължителния-за-носене списък на звездите. Още през февруари британският модел Алекса Чънг и нюйоркската модна икона Оливия Палермо се появиха с велурената пола M&S на Седмица на модата в Ню Йорк.

След официалния ѝ дебют британски модни редактори веднага я набелязаха като една от базовите за сезона дрехи.

Kолекцията на Marks & Spencer е вдъхновена от бохемския стил на актрисата Джейн Бъркин – модна икона от 70-те, а стилът "Бъркин" и днес има силата да създава последователи, както е било в ерата на 70-те.

Един от петте стълба на ретро колекцията на M&S е секси трендът "Лятото на любовта” (Summer of Love), който въплъщава духа на епохата на 70-те чрез сливане на свободни силуети и изтънчени флорали. Горещият M&S тренд е страстно пътуване назад във времето, подкрепено от осезаемото присъствие на естествения велур в пясъчните нюанси на залеза и… от "Jet'aime… moinonplus".

"Лятото на любовта” е представен с ключови дрехи като пола-панталон с ориенталски принтове, късо деним яке, бяло поло, свободна рокля от деним с ¾ ръкав и дължина до коляното, дълга бяла жилетка до средата на прасеца, без ръкави.

Съвет от стилистите на M&S за постигане на елегантен Бохо шик стил:
"За да станете част от феерията на бохо шик носете широки панталони, съчетани с ненатрапчиви и леки флорални мотиви и естествен велур под формата на пола, чанта или обувки.

Направете естествения велур основа на пролетно-летния гардероб – изберете една или две базови дрехи от велур, около които да изградите няколко ансамбъла или използвайте велура като аксесоар към леки материи и деним.”

Изчистени силуети и женствена чувственост в плажната колекция на M&S 

Бохо шик от M&S с естествен велур, изтънчени флорали и перфектно английско качество

Колекцията с бански костюми и плажни принадлежности на M&S се отличава с подчертано изчистени силуети, създаващи усещане за лукс. Палитрата от цветове изобилства от екзотични тоналности, комбинирани с луксозни форми и модерни кройки.

Бельото на M&S се откроява с модерна линия, мекота и женствена чувственост, която добавя доза изтънченост във всеки гардероб. Моделите се предлагат в ярка палитра от цветове, комбинирани с разкошна дантела и изящна бродерия. Мекотата на материята е водеща при избора на платове и допринася за семплите силуети и неповторимия комфорт, съчетавайки перфектно мода и функционалност. Колекцията с бельо разполага и с висококачествени спортни модели с изчистена линия и едновременно с това модерна естетика, която оформя и придържа бюста.

Една от топ иновациите за новия сезон в колекцията на M&S e линията сутиени Smoothlines, които се носят под тениска, комбинират се перфектно с безшевни бикини и съчетават леки материи с ефирна дантела. Използвайки технология за създаване на нерелефна дантела, допълнена от фантастичен дизайн, M&S предлага безшевни чашки с модерни кройки. Линията Smoothlines e пусната на пазара през лятото на 2015 година и включва различни модели – без подплънки, модели с оптично намаляване големината на бюста, модели с чашка D++, push-up, full cup, balcony.

Прилагайки иновативна японска технология при разработването на нова линия сутиени през последните три години, M&S създаде най-добре представящия се до момента спортен модел сутиени. Те са с банели, за да придадат по-добра форма, а чашките са съставени от няколко високи панела, за да придържат бюста при тренировка. Вътрешната чашка е оформена безшевно за максимално удобство, а презрамките могат лесно да се кръстосват за разнообразие. Както при всички модели спортни сутиени, за да осигури максимален комфорт, M&S използва влагопропускливи и дишащи материи.

За Marks & Spencer

Marks & Spencer е сред водещите британски марки за търговия на дребно. M&S продава висококачествени облекла, продукти за дома и висок клас хранителни продукти.


Създадена през 1884 година, към момента компанията Marks & Spencer разполага с над 840 магазина във Великобритания и в 59 държави в Европа, Средния Изток и Азия.

За повече информация: http://corporate.marksandspencer.com

M&S има 3 магазина в България: в Paradise Center, The Mall и Burgas Plaza Mall. http://global.marksandspencer.com/bg/

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay