Булчинска мода 2023: Какви са тенденциите това лято

Тази година сватбената мода става още по-бляскава бляскава. Роклите от лъскави материи и минималистичните костюми се превърнаха в тенденции, които не могат да бъдат пропуснати и карат булките да се чувстват като принцеси от приказките.

Вижте някои от най-вълнуващите тенденции, които вървят по подиума тази година.

Висока яка

Макар че свързваме този стил с есента, то високите яки ще бъдат хит сред булките това лято. Те са стилни и създават драматичната визия, от която имате нужда по време на сватбата си.

Рокля с цепки

И тук не говорим за класическите рокли с цепки, които виждаме всяка година. Това лято ще се виждат бедра и булките ще са по-секси от всякога.

Парти рокли

Вече сте чували за универсалните булчински мини рокли, които могат да отведат булките от олтара до приема. Сега дизайнерите включват още повече елементи, готови за купон. Те могат да включват драпирани детайли за още по-крещящ ефект.

Дълги ръкави

Тъй като булчинските тенденции се превръщат в драматични, съвсем естествено е ръкавите да стават все по-дълги, придавайки на булките елегантен, ретро вид. Множество известни дизайнери поеха класическия силует този сезон.

Пера

За къде сме без малко екстравагантност. Перата са задължителен елемент в булчинското облекло това лято.

Ръкавици

Влиянието на Бриджъртън върху булчинската мода е силно, с елементи като корсети. Така че е съвсем естествено оперните ръкавици да последват този пример. Този път дизайнерите предложиха модерни варианти с прозрачни материи, декорации с мъниста и версии без пръсти, които направиха аксесоара да изглежда всичко друго, но не и като костюм за Хелоуин.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay