Визия според зодията: Рак

Какви са отличителните модни елементи за дамите от този зодиакален знак?

Визия според зодията: Рак

Жената Рак е чувствена. Тя е нежна и ранима, но освен това много борбена личност, която притежава силна воля да постига поставените от самата нея задачи. Дамата Рак е сериозна, когато трябва да бъде такава, но може да бъде и изключително забавна, защото крие в себе си голям запас чувство за хумор.

Такава е тя и в стила си. Сериозна, семпла, елегантна. Дрехите за нея са нейната визитка и смята, че хората наистина "по дрехите посрещат, а по ума изпращат.” Вижте какво е характерно за визията на дамите, родени в периода 22 юни - 23 юли.

Стил
Раците предпочитат да залагат на класиката. Това означава, че в избора си на цвят се осланят предимно на тъмнокафяво, червено и слонова кост. Не прекаляват с излишните елементи в облеклото и винаги се стараят да изглеждат безупречно без каквато и да било натруфеност.

В това отношение много характерен за дамите Рак е деловият стил. Който, противно на всеобщото мнение, не е синоним на "скука”. Елегантно, ненатрапчиво, красиво - така общо взето може да бъде характеризирано облеклото на стилните Раци. Добавянето на един-два смели и цветни елемента към дрехите придава на официалната визия щипка закачливост и разнообразие.

Визия

Визия според зодията: Рак

Дългите панталони с изчистена или с проста кройка са не само удобни, но и стилно издържани. Нежните Раци ги предпочитат заради елегантната заявка, която те правят за стила им. Могат да бъдат съчетани с риза, красив топ или пък с блуза с дълги ръкави.  

Визия според зодията: Рак

Полата е задължителна част от офис визията на Раците. Тя в никакъв случай не е с дължина над колената. Може да бъда дълга до под тях или до глезените - така дамата, която я носи, свидетелства за своята модна интуиция и професионална независимост. Може да бъде комбинирана с редица елементи, като късото яке е един от тях.

Визия според зодията: Рак

Класическото палто с дължина под ханша е любимата връхна дреха на жените от този зодиакален знак. То е финален щрих към всяка визия и може да бъде носено върху почти всякакви дрехи.

Визия според зодията: Рак

Когато искат да бъдат неотразими по време на събитие като коктейл или вечеря дамите Рак залагат на официалната и изключително красива рокля. Тук също дължината е ключов елемент, а червеното и черното са предпочитани нюанси.

Визия според зодията: Рак

Всяка една толкова стилна визия задължително трябва да бъде допълнена с високи токчета, които също са класически. Те придават елегантност на фигурата и са заявка за добро самочувствие.

Визия според зодията: Рак

Леко отместване от строгата официална визия Раците си позволяват да правят с аксесоарите. Възползват се от тяхното влияние, за да внесат различен и щур елемент в начина, по който изглеждат. Така че, освен задължителното нежно сребро, те често залагат на огромни перли и искрящи цветове, що се отнася до гривните и обеците.

За да следите и останалите материали от нашата рубрика "Визия според зодията", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

23 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay