Добавате собствено послание към любимото бижу

Придайте нов вид на аксесоарите си като гравирате върху тях текст или символ

Добавате собствено послание към любимото бижу

Аксесоарите са финалният завършек на всяка визия. Ако искате обаче не само да изглеждате добре, но и да подчертаете своята индивидуалност, може би трябва да помислите преди да заложите единствено на модерните за сезона модели.

Оставете аксесоарите да разкажат кратка история за вашата същност. За целта ви предлагаме невероятни идеи, с които можете сами да изберете модела на гривната или чантата си. Гравирайте вдъхновяваща мисъл върху своя аксесоар, за да ви ободрява, където и да сте.

Можете сами да измислите какъв текст да поставите върху бижуто си или да си харесате готов модел. Вариантите са много, а правила няма! Вие сами определяте собствения си стил и неговата универсалност. Вижте нашите примери за свежи идеи, с които да превърнете обикновените аксесоари в интересни модели, които носят свой собствен характер и настроение.

Гривни

Добавате собствено послание към любимото бижу

Ако ви е омръзнало да носите едноцветната си гривна, но не искате просто да я захвърлите в ковчежето с неупотребявани бижута, можете да я превърнете в чисто нов аксесоар! Някои магазини за бижута предлагат като допълнителна услуга гравиране на букви или изображения върху самата гривна. По този начин любимият ви накит ще придобие изцяло нов вид, който несъмнено ще привлича вниманието на околните.

Можете да изпишете върху гривната си любима мисъл или фраза, единична дума, като името на любим човек, или пък символ с определено значение. Вместо да залагате на клишета от типа "Никога не се предавай”, по-добре гравирайте нещо, което наистина да отговаря на вашата същност и да я разкрива по възможно най-добрия начин.

Няколко идеи в тази посока:
Цитат на любим автор: "Надеждата е онова нещо, което има крила, извисява се в душата и изпълнява мелодия без думи, която никога не спира” - Емили Дикинсън

Вдъхновяваща мисъл: "Светът принадлежи на тези, които вярват в мечтите си.” - Елинор Рузвелт

Добавате собствено послание към любимото бижу

Можете да гравирате важна дата - например рождения ден на близък човек - или да съчетаете няколко символични числа, които ви напомнят за определен човек или събитие.

Ако пък ваш близък или самите вие сте преминали през тежко преживяване, текстът върху любимото бижу е един вид напомняне, че всяка трудност може да бъде преодоляна. Такъв е случаят с гривната, която казва: "Аз съм по-силна от рака”.

Колиета

Добавате собствено послание към любимото бижу

Ако притежавате колие с плочка в различна форма, можете да гравирате върху него каквото послание пожелаете. Независимо дали сте любител на пътешествията, или по-скоро се причислявате към хората, които не обичат на пътуват, можете да изберете цитат, който да е подходящ и в двата случая. Например: "Не знам къде отивам, но обещавам, че няма да бъде скучно.” - цитат на Дейвид Бауи.

Добавате собствено послание към любимото бижу

Всичко зависи от това с какво място за писане разполагате. Ако повърхността е по-голяма, можете да си позволите по-дълъг текст. Ако обаче мястото е малко, по-добре заложете на отделни думи ("Вяра", "Любов", "Щастие") и не се опитвайте да съберете много текст на недостатъчно пространство.

Вдъхновяващи фрази, които описват женската природа, са перфектен избор за една силна и независима млада жена. Като пример даваме думите на Мерилин Монро: "Едно момиче знае границите си. Умното момиче знае, че такива няма.”

Пръстени

Добавате собствено послание към любимото бижу

Тук важат същите условия като при гривните и колиетата, а именно - повече място позволява по-дълъг текст. Не става въпрос само за брачни халки, на които да изпишете името на любимия си или датата на сватбата. Един пръстен може да носи послание и без да е годежен.

Добавате собствено послание към любимото бижу

Примери:

"Запълнете сърцето си само с това, което има значение. От останалото се отървете.” - част от текста на песента "The last lost continent” на американската банда La dispute.

"Върви уверено в посоката на своите мечти. Живей живота, който си си представял.” - Хенри Дейвид Торо

Можете и да не залагате на готови фрази, а да гравирате своя собствена мисъл.

Чанти

Добавате собствено послание към любимото бижу

Винаги се заглеждате в момичето, което носи чанта с надпис, нали? Тогава защо не направите така, че другите да се обръщат след вас? Изберете остроумен текст, с който да добавите интересен акцент върху чантата си.

Можете да изберете отново любима мисъл, но трябва да имате предвид, че по-големите букви стоят по-добре върху всяка чанта, защото се четат лесно от разстояние. Малките букви не са за препоръчване, тъй като са трудни за разчитане.

Затова заложете на кратки и закачливи текстчета от типа "Тя винаги предпочита шофьорската седалка”, с които да покажете характерни черти от своя характер. За щастие, на пазара има безброй модели, сред които за кратко време да откриете своята чанта.

Калъфи за мобилен телефон

Добавате собствено послание към любимото бижу

Новият ви смартфон изглежда чудесно в яркия силиконов калъф? Защо да не го украсите с интересен текст? В този случай обаче ще трябва да си купите готов, защото все още не се предлага масово гравирането на текст и изображение върху собствен калъф.

Всяка позитивна мисъл би донесла по-забележителен вид на телефона ви. "Понякога трябва първо да паднеш преди да полетиш” или "Тя превръща "не мога” в "мога”, а мечтите си - в планове” - независимо какъв вариант изберете, гарантираме ви, че той ще допринася за свежото ви и позитивно настроение през целия ден.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 06.07.2014|22:45
Бижутерия Липоза предлага удобно онлайн пазаруване на бижута за жени. Разгледайте многообразието от бижута като колиета, обеци, пръстени, гривни, перли и перфектно съчетани комплекти и всичко на намалени цени! Голям избор от подаръци за жени! В Липоза мойе да намерите богат набор от гривни, колиета, обеци, пръстени и комплекти бижута. Ние постоянно обновяваме колекцията си с нови и качествени придобивки. Предлагаме голяма разновидност на гривни: Гривни "Безкрайност"изработени в различни цветове, гривни против уроки със синьо око за късмет в най- различни цветове. Гривни от естествени камъни- Ахат, оникс, авантюрин, аметист, яспис, кунен камък, опал, слънчев камък, малахит, кварц, гранат, всяка гривна е индивидуална изработени с много любов, за да се чувствате красиви и неустоими. Всяко бижу има собствен характер и блести с индивидуална красота, изразява емоция, желание, вдъхновение, чувство. Стараем се снимките, чрез които ви представяме нашите артикули, максимално да отразяват истинския блясък на бижутата!
1
Не е посочен 06.07.2014|22:39
Бижутерия Lipoza предлага удобно онлайн пазаруване на бижута за жени. Разгледайте многообразието от бижута като колиета, обеци, пръстени, гривни, перли и перфектно съчетани комплекти и всичко на намалени цени! Голям избор от подаръци за жени! В Липоза мойе да намерите богат набор от гривни, колиета, обеци, пръстени и комплекти бижута. Ние постоянно обновяваме колекцията си с нови и качествени придобивки. Предлагаме голяма разновидност на гривни: Гривни "Безкрайност"изработени в различни цветове, гривни против уроки със синьо око за късмет в най- различни цветове. Гривни от естествени камъни- Ахат, оникс, авантюрин, аметист, яспис, кунен камък, опал, слънчев камък, малахит, кварц, гранат, всяка гривна е индивидуална изработени с много любов, за да се чувствате красиви и неустоими. Всяко бижу има собствен характер и блести с индивидуална красота, изразява емоция, желание, вдъхновение, чувство. Стараем се снимките, чрез които ви представяме нашите артикули, максимално да отразяват истинския блясък на бижутата! http://www.lipoza.com/ https://www.facebook.com/lipozabulgaria/photos_stream?tab=photos_albums
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay