Защо да изберем карирано сако?

Сакото е класическа дреха, която все повече намира приложение в ежедневието на всяка жена, която иска да изглежда добре. Придава изисканост на всеки тоалет, отива на всеки и на всичко, няма по-лесна дреха за съчетание с любимото ни облекло. То е почти задължителна дреха за гардероба на дамите, които искат да изглеждат стилни и елегантни за повод или без да има такъв.

Сакото с каре завладява този сезон с пълна сила и добрите новини са, че можем да се възползваме от неговите предимства лесно. Сакото с каре е идеален акцент във вашето облекло. Подберете дрехи в един тон, например сиво, кафяво или черно и комбинирайте с тъмно синьо сако с лек десен на класическо каре. Използвайте го като връхна дреха, която същевременно е много стилна.

Има различни сака според вида кройка и цвят, вталяване или не, с яка или без, което ни осигурява голямо разнообразие. Всяко от тях има своето приложение, но класическата кройка, в малко по-голям размер, която да ви стои свободно, съчетана с каре, винаги говори за ретро шик, в който ще се влюбите щом опитате веднъж.

Съчетава се идеално с всички аксесоари, чанти и обувки. Заложете на детайли в един цвят, оставете сакото с каре да бъде звездата във вашето облекло.

Не е необходимо да носите сакото с висок ток. Това с десен на каре може лесно да се съчетае с изчистени кецове и скъсани дънки, какво по-удобно от това? Изберете вашият любим начин да направите тази дреха част от вашия гардероб и ще останете очаровани.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay