Когато обувките ни проговорят...

Не казвайте, че на вас не ви се е случвало!

Когато обувките ни проговорят...

Елегантни, ежедневни, на ток, на платформа, балеринки, ботуши, чизми, кецове, маратонки, джапанки, чехли, сандали… Случвало ли ви се е да погледнете към някоя витрина и обувките там сякаш да ви проговорят "Купи ме! Купи ме!"? Не можете да откъснете поглед от тях и изгаряте от нетърпение да влезете в магазина, да дадете половината си заплата само и само да ги притежавате?!

Не се притеснявайте, над 90% от жените в Европа и Америка страдат от същото заболяване. Според статистиката, когато големите интернет магазини обявят разпродажба, те извършват продажба на дамски обувки на всеки 9 секунди. Търговията на женски обувки в САЩ представляват цели 60% от общата за този артикул. В останалите 40% се вместват мъжките и детските модели.

Статистиката сочи, че минималният брой обувки в гардероба на една дама е 20, но в много случаи цифрата е трицифрена. За много жени е напълно в реда на нещата да бъдат облечени дори и в дрехи втора употреба, но на краката им винаги трябва да има едно перфектно произведение на обущарското изкуство. За най- качествените, модерни и стилни предложения, които няма да ограбят портмонето, посетете https://sportenden.com.

Обувките притежават особена магия, която само с едно потракване на токчетата ви превръща в секси изкусителки или пък набързо влизате в кецовете на спортни мацки. Те помагат да се превъплътите със завидна лекота. Затова и фактът, че понякога тези невероятни изкусители, които карат колената ни да треперят, остават завинаги в кутията, в която са излезли от магазина, не е изненадващ. За миг сме пожелали да отидем в света, в който точно този чифт може да ни заведе, и сме били готови да дадем всичко, за да имаме спечелим тази роля. 

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay