Кое е подходящото бельо за вас, според формата на дупето ви?

Прочетете статията, за да разберете!

Кое е подходящото бельо за вас, според формата на дупето ви?

Колкото и добре да познавате тялото си, може и да нямате никаква представа каква форма има дупето ви, според специалистите. Те са пет и в зависимост от това каква е вашата, ще трябва да обърнете внимание на бельото, което си купувате и да прецените дали наистина подчертава формите ви или ви загрозява.

Петте форми на женското дупе са квадратна, под формата на буквата V, кръгла, обърнато сърце и под формата на буквата А. Всяка от тях е определяща за фигурата ви и зависи от разположението на таза и бедрените кости, количеството на мазнините в тази част, седалищните мускули и начинът, по който те са разположени и оформени. Не е толкова сложно, колкото звучи. Просто трябва да се погледнете в огледалото и да прецените, за да знаете какво бельо да си купувате, за да изглеждате секси.

Квадратна форма

Кое е подходящото бельо за вас, според формата на дупето ви?

Ако линията между костите на бедрата и външната част на бедрото е перпендикулярна на земята, вие имате квадратно дупе. Най-подходящите стилове бельо за него са бикините, боксерките и бразилианките. Освен, че са удобни, те ще подчертаят наистина добре формата на задните ви части.  Избягвайте ластиците и двойно подгънатите шевове.

V-образна форма

Кое е подходящото бельо за вас, според формата на дупето ви?


Това е най-често срещаната форма при жените с широки рамене и тесни бедра. Избирайте боксерки и бикини, които ще покриват добре дупето ви, без да го излагат на показ прекалено много. Триъгълната форма може да направи дупето ви да изглежда усвиснало, затова трябва да избягвате прекалено изрязани бикини, от които да се подава час от него. Придържайте се към по-обрано бельо, за да не се чувствате добре и да не се притеснявате дали дупето ви изглежда увиснало.

А-образна форма

Кое е подходящото бельо за вас, според формата на дупето ви?


Тази форма се нарича още крушовидна, тъй като е по-тясна в кръста и се разделечава в в края си до бедрата. Дамите с по-широк таз имат такова дупе. Хубаво е да избирате боксерки или бикини от дантела или безшевни, които да не ви стягат и да карат дупето ви да изскача от тях. Не залагайте на високо изрязани от към краката, а по-скоро на такива, които обхващат добре тази част.

Кръгла форма

Кое е подходящото бельо за вас, според формата на дупето ви?


Такива са дупетата на Бионсе, Джей Ло и Ким Кардашиян. Ако и вие се радвате на такива форми, трябва да заложите на бикини, които не са с много ниска талия, за да не се вижда цепката на дупето ви, както и за да са ви удобни. Хубаво е да си взимате бельо с по-висока талия. Бразилианките са подходящи, защото от една страна разкриват красивите ви форми, а от друга са удобни. Прашките също. Бикините тип  "мъжки слипове" също стоят добре. Избягвайте стегнати ластици.

Обърнато сърце

Кое е подходящото бельо за вас, според формата на дупето ви?


При тази форма, дупето ви е кръгло, но от страната на вътрешната част на бедрата ви има форма като на обърнато сърце. Може да заложите на бикини с ниска талия, леко изрязани в задната си част. Боксерките, прашките и бразилианките също за подходящи. Избягвайте високата талия, защото ще придаде на дупето ви по-голям размер, отколкото всъщност е.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay