Кои са победителите в “Комбинирай и спечели с Deichmann”?

Вече са ясни имената на онези от вас, които ще се поглезят с чифт модерни и удобни обувки

Кои са победителите в “Комбинирай и спечели с Deichmann”?

Новият сезон идва с актуални тенденции, свързани с всички обитатели на женския гардероб. За да отбележим подобаващо настъпващата пролет, обърнахме внимание на модата при най-важния аксесоар за всяка дама - обувките.

Съвместно с опитните експерти от Deichmann синтезирахме в рамките на няколко статии кои модели ще бъдат най-актуални през предстоящите топли дни.

Разказахме ви как изглежда 2014 на токчета. Тенденциите повеляват елегантните обувки да имат метални капси тук-там. Формата на токчето варира - позволени са всякакви модели, от тънко "пиронче” до дебел квадратен ток. Сред най-актуалните цветове пък са черното и бялото.

За онези от вас, които предпочитат удобните равни обувки, събрахме на едно място най-актуалните визии с балеринки и лоуфъри. Според последните тенденции, балеринките трябва да са обсипани с камъчета, украсени са с определен орнамент, или съдържат в себе си интересен принт. Могат да бъдат и с каишки за акцент. Лоуфърите са суперудобни, а най-модерната визия с тях включва шалче или чанта в техния цвят.

Кецовете и обувките с връзки също са сред модерните пролетни аксесоари. Тенденциите повеляват, че удобните модели с геометрични и етно мотиви, както и изчистените равни обувки с тънки връзки, са най-актуални. Що се отнася до цветовете, на власт са ярките коралови, цикламени и жълти нюанси, както и по-неутралните тонове.

Любимите обувки на лятото - сандалите - също ще бъдат актуални за сезон пролет/лято 2014. Най-модерните сред тях са моделите с каишки - обхващащи глезена, цялото стъпало или пък T-образни. Ако металическите отбялсъци присъстват под една или друга форма в окраската на вашите сандали, още по-добре! В случай че не обичате равните обувки, може спокойно да се спрете на платформи, които тази година най-често са комбинирани с клиновиден ток от корк и лико.

Кои са победителите в “Комбинирай и спечели с Deichmann”?

Моделите с прорези - т.нар. "cut-out обувки” - тази година се нареждат сред топ тенденциите. Обикновено те са украсени с метални катарами и капси, така че е важно да ги комбинирате с подходяща чанта с подобни елементи. Освен във вечния черен цвят, може да си изберете cut-out модел, решен в нюанси от бежовата гама.

В рамките на няколко статии ви представихме най-актуалните обувки и аксесоари за пролет/лято 2014. Вие пък имахте възможност да се включите в играта "Комбинирай и спечели с Deichmann”. Единственото, което трябваше да направите, бе да ни изпратите любимата си комбинация по e-mail.

Вече са ясни имената на късметлиите, които бяха изтеглени днес, 14 април 2014, на лотариен принцип. По един ваучер от Deichmann на стойност 40 лева печелят:

1. Мария Харалампиева

2. Емилия Стоименова

3. Елена Петкова

4. Емилия Георгиева

5. Цветомира Стоянова-Сотирова

Честито на печелившите! Благородно им завиждаме, че ще освежат гардероба си с чифт страхотни обувки, които отговарят на най-актуалните тенденции за сезон пролет/лято 2014!

Благодарим на всички, които се включиха в нашата игра. Защото всички жени обичаме обувките!

За още интересни инициативи станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 15.04.2014|16:20
Аз не съм сред тях за съжаление .
8
Не е посочен 15.04.2014|14:24
хайде браво много се радвам за вас.
7
Не е посочен 15.04.2014|13:33
Да им е честито!
6
Не е посочен 15.04.2014|08:51
Честито на късметлиите!
5
Не е посочен 14.04.2014|18:54
Аз вече си купших,добре,че иамт сайт :)
4
Не е посочен 14.04.2014|18:54
Супер,честито на печелившите!
3
Не е посочен 14.04.2014|15:58
Честито на всички победители: )
2
Не е посочен 14.04.2014|15:49
Да им е честито на дамите, аз си харесах някои модели, които със сигурност ще и купя.
1
Не е посочен 14.04.2014|15:47
честито на печелившите :) имате само малък проблем в текста,поправете се,сигурна съм,че ще го видите!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay