Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Попова

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Попова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Антоанет Попва е истинско вдъхновение с всяка нейна снимка или видео, с които демонстрира истински професионализъм. Същата прецизност виждаме и в нейните тоалети и затова днес решихме да се вдъхновим от нейния гардероб. Ето какво си харесахме!

Рокля с нестандарно деколте

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Попова

Влюбихме се в тази рокля веднага, след като я видяхме. Деколтето напомня панделка, а дължината е до под коляното, което издължава фигурата. Роклята е перфектна за романтична среща с любими мъж или пък лудо парти с приятелки.

Стилна барета

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Попова

Подходящата шапка може да придаде доза стил в облеклото. Тук Тони е заложила на цветен принт в черно, който идеално се съчетава с елегантната барета.

Рокля с кубинки

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Попова

Това определено не е нашият първи избор, когато става дума за носене на рокля. Но в дните, в които искаме да ни бъде комфортно, но същевременно тоалетът ни да направи впечатление, то със сигурност бихме заложили на кубинки.

Сатенена риза с дънки

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Попова

Любима комбинация, която съчетава елегантност и комфорт. Дънките са в стил mom jeans и изключително ни допада начинът, по който се съчетават с нежната риза. Малката бежова чанта пък се откроява на фона на по-тъмните нюанси.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay