Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Цекова

Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Цекова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи. 

Цвети е една от любимите ни модни инфлуенсърки, защото винаги е естествена и лъчезарна. Тя залага на актуални визии и детайли, от които често се вдъхновяваме, избирайки тоалетите, с които ходим на работа или различни други поводи. Запазената марка на Цвети е червеното червило, а цветовете в облеклата ѝ винаги са разнообразни и ефектни.

Нестандартна комбинация

Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Цекова

Цветелина вероятно е една от малкото дами, способни да превърнат два взаимно изключващи се цвята в цялостен, стилен тоалет. Никога не бихме си помислили, че зелено и розово биха си подхождали толкова добре. Бъдете смели, дами. В предстоящите мрачни дни всяка от нас би имала нужда от доза цвят във всекидневието си.

Предизвикателно червено

Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Цекова

Вижте само как едно червено сако може да вдъхне живот и на най-черния тоалет. С подобно облекло със сигурност бихте събрала всички погледи. А шапката с периферия и коланът с голяма катарама са детайлите, които създават завършеност на тоалета.

Елегантност е неутрални нюанси

Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Цекова

Говорим си за цветове, но не можем да отречем, че връхните дрехи с сиво и бежово са и наши любими попадения през цялата година. Дали ще изберем карирано сако, ефектна наметка или жилетка с бухнали ръкави, то всяка от тези визии има своя чар.

Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Цекова

И не на последно място остана да покажем тези така актуални ботуши с груби подметки. Цвети е заложила на модел с висок ток, който е съчетала с панталон тип чарлстон. Тези обувки биха си подхождали чудесно и плетена рокля по тялото и дълго палто.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay