Модните идоли на звездите: Кейт Хъдсън

От кои модни икони черпи вдъхновение красивата актриса?

Модните идоли на звездите: Кейт Хъдсън

Звездите от света на шоубизнеса са пример за подражание не само за подрастващите по света, но и за мнозинството от дамите, които държат да изглеждат добре. Бионсе, Виктория Бекъм и Кейт Мидълтън са само част от известните дами, които създават правила в модата с начина си на обличане. Риана, Тейлър Суифт и Мисти Коупланд пък са част от списъка на най-елегантно облечените звездни дами за 2015 година.

Но откъде черпят вдъхновение всички тези модни икони? Кои са техните примери за подражание що се отнася до стилната визия и ефектното присъствие на червения килим? Точно това е въпросът, който ще разгадаем в поредица от материали. Ще обръщаме внимание на модните гурута, които са учители за стилните звездни дами на 21 век.

Днес ще посветим вниманието си на очарователната американска актриса Кейт Хъдсън. Тя е лице на новата кампания на Jimmy Choo, която представя колекция обувки за есенно-зимния период на 2015 година. В специална инициатива на марката Кейт създава свой собствен фото дневник, в който избира сама обувките и аксесоарите за визията си.

Модните идоли на звездите: Кейт Хъдсън

Откъде черпи вдъхновение 36-годишната звезда? Отговорът може да ви се стори изненадващ. Хъдсън по принцип си пада по седемдесетарската мода и в това отношение неин идол е Шерилин Саркисян, известна като Шер. Увлечението на Кейт по външния вид на 69-годишната музикална икона не е изненадващо, вземайки предвид факта, че Шер въплъщава всичко, което може да бъде открито в модата от 70-те.

Модните идоли на звездите: Кейт Хъдсън

Русокосата актриса смята модните тенденции през тези години за секси, освободени и естетически. Тя харесва най-разнообразни цветове и тъкани, но смята, че летните дрехи могат да бъдат носени много по-лесно и комфортно от зимните. Въпреки това винаги очаква с нетърпение появата на новите колекции за есенно-зимния сезон.

Другите модни идоли на Кейт са английският модел Кейт Мос, нейната сънародничка - актрисата Джули Кристи, и италианската актриса, модел и моден дизайнер Анита Паленгер.

Модните идоли на звездите: Кейт Хъдсън

Ако искате да следите рубриката "Модните идоли на звездите" и да научавате интересна информация за модните предпочитания на известните, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay