Най-актуалните тенденции при бижутата: Зодии, вериги и пера

Разберете какво е модерно този сезон при бижутата и дали няма да изберете нещо за бала си от нашите предложения

Най-актуалните тенденции при бижутата: Зодии, вериги и пера

Както вече знаете, абитуриентските балове са акцентът в нашата тема на месеца. В нея решихме да ви помогнем с подготовката. Дадохме ви съвети как да изглеждате приказно в един от най-специалните дни за всяка млада девойка, без да се налага да харчите големи суми. Вече ви показахме предимствата на различните видове рокли, както и как да съобразите маникюра с цялостната си визия. .

Сега продължаваме с предложенията. За втори път ще се спрем на бижутата, след като ви показахме как да ги съчетаете с роклята си. Този път ще обърнем внимание на модните тенденции през сезона пролет-лято 2014, от които да почерпите вдъхновение. Както сами знаете, бижутата и аксесоарите могат да бъдат страхотен акцент във вашата визия, чрез който да съберете всички погледи.

Зодиакални знаци

Най-актуалните тенденции при бижутата: Зодии, вериги и пера


Зодията е важна част от характера на всеки човек, а жените се интересуват от тези неща. Обичат да са наясно с характера на човека срещу тях, без значение дали говорим за любимия или за приятелка. И редовно четат хороскопа си.

Тази страст се прехвърли и върху модния подиум за новия сезон. Бижутата със зодиалалните знаци и техни интерпретации са изключително актуални през пролетта. Ако сте запалени по модата, задължително трябва да се сдобиете с такъв аксесоар.

Геометрия

Най-актуалните тенденции при бижутата: Зодии, вериги и пера

Ако обичате изчистените и семпли бижута, геометричните форми за точно за вас. Това е една от най-влиятелните модни тенденции за тази година. Независимо дали става въпрос за триъгълни обеци, или квадратна гривна, почитателките на тези форми ще трябва да им обърнат сериозно внимание. А онези, които обичат по-натруфените бижута, може най-сетне да намерят повод за експерименти.

Едноцветна класика

Най-актуалните тенденции при бижутата: Зодии, вериги и пера

Ако се чудите кои са най-горещите цветове за този сезон, се насочете към ярките, но останете на едноцветната вълна. От модния подиум проблясва именно тази тенденция. Червено, кобалтово синьо или жълто - без значение кой цвят ще изберете, няма да сбъркате. Комбинирайте ги с изчистена визия, за да може това да бъде акцентът на вашия тоалет. Не прекалявайте с цветовете, за да не превърнете ефекта в дефект.

Вериги

Най-актуалните тенденции при бижутата: Зодии, вериги и пера


Деликатни или по-силно изразени, веригите са също толкова актуални, колкото изброените по-горе бижута. Можете да ги намерите във всякаква форма - тънки или дебели, големи или малки. За всяка дама има вариант, в който да се припознае. Добавете този акцент към тоалета си и със сигурност ще изглеждате неотразимо секси и изключително модерни.

Пастелни цветове

Най-актуалните тенденции при бижутата: Зодии, вериги и пера


Когато не искате да привлечете вниманието с ярки цветове, се обърнете към пастелните. От ментово зеленото до бебешко розовото, тези цветове създават мек и романтичен вид. Когато стане въпрос за стилни бижута, изборът на тези е повече от удачен. В най-различни форми и комбинации, просто следете за цвета. Изборът е доста голям, така че със сигурност ще намерите подходящия за вас.

Кристали

Най-актуалните тенденции при бижутата: Зодии, вериги и пера


Една от най-големите тенденции в бижутата за този сезон, а и не само, са всички кристали и блестящи камъчета. Всички знаем, че най-добрият приятел на едно момиче са диамантите, но кристалчетата също ще ви свършат добра работа. Особено актуални са върху обеци и колиета. Можете да заложите обаче и на гривни от този тип, както и аксесоари за коса.

Часовници

Най-актуалните тенденции при бижутата: Зодии, вериги и пера


В последно време часовниците от полезни аксесоари се превърнаха в задължителни бижута. С най-различни форми, цветове и украси, те са страхотен начин, с който да завършите тоалета си. Все пак освен красиви и модерни, те са и от полза. Всяко момиче трябва да има часовник, за да знае с колко минути точно да закъснее за срещата с избраника си. Или пък обратното, с колко е закъснял той.

Гривни с пера

Най-актуалните тенденции при бижутата: Зодии, вериги и пера


Нежни или по-екстравагантни, гривните с пера са за истинските любители на модата. Смел избор за ценители и заклети модни последователи. Можете да ги намерите в съчетание с блестящи камъчета, с геометрични фигури, в най-различни цветове и в още куп други варианти. Носете ги с аксесоар за коса, който да съвпада с тях. Няма как да сбъркате, ако им се доверите за лятната си визия тази година.

Е, запознахме ви с тенденциите, а сега е ваш ред да прецените дали да се доверите на световните дизайнери, или да послушате собствения си стил. Нашият съвет е да изберете това, което ви кара да се чувствате добре, без значение дали става въпрос за бала, или за лятна вечер с приятели!

Ако статията ви е харесала и искате да следите всичко около темата на месеца, станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



15
Не е посочен 22.05.2014|17:01
Веригите май никога не излизат от мода.
14
Не е посочен 22.05.2014|14:40
малко тежичко ми се види и не върви на всичко.
13
Не е посочен 22.05.2014|11:46
доста тежки бижута.
12
Не е посочен 22.05.2014|11:22
Много обичам да нося часовници :)
11
Не е посочен 22.05.2014|08:48
Не ме впечатлиха особено.
10
Не е посочен 21.05.2014|19:48
Научих нещо ново,благодаря!
9
Не е посочен 21.05.2014|17:05
Кончетата не са ли актуални, нали сме годината на коня. ;)
8
Не е посочен 21.05.2014|16:35
НЕ знаех, че има и гривни с пера. това е малко тъпо
7
Не е посочен 21.05.2014|16:24
Много обичазм пастелни цветове и геометричните фигури, както и часовниците разбира се
6
Не е посочен 21.05.2014|16:14
Това с перата не ми се нрави особено. По едно време имаше тренд и в косите да се носят.
5
Не е посочен 21.05.2014|15:26
С две думи, няма нещо, което да не е актуално, а и за мен всичко опира до това до колко човек умее да съчетава правилно нещата.
4
Не е посочен 21.05.2014|14:07
нещо не ми харесаха
3
Не е посочен 21.05.2014|13:51
за кога са тези предложения, баловече скоро ще свърша т;)
2
Не е посочен 20.05.2014|18:19
ехаа почти всички ми харесаха
1
Не е посочен 20.05.2014|17:41
Малко големи ми се виждат.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay