Най-атрактивните женски дрехи, според мъжете

Вижте какво мислят мъжете

Най-атрактивните женски дрехи, според мъжете

Според проучванията, мъжете смятат за най-атрактивни следващите 10 типа дрехи и обувки. Има една добра новина: повечето от тях вече са в гардероба ви. Вижте кои са те:

1. Малка черна рокля

Малката черна рокля е абсолютно задължителна част от всеки гардероб. Тя е идеално за специални поводи, както и за ежедневно облекло. Ще изглеждате и ще се чувствате неустоими.

2. Високи токове

Всяка жена има нужда от поне 1 чифт високи обувки, за специални поводи. Високите токове правят походката по-секси, променят цялото излъчване и правят краката визуално по-дълги и по-слаби.

3. Нещо червено

Има някои елементи, които подчертават женствеността и нежността, и червеният цвят определено е от тях. Доказано е, че жените, които носят червено са най-привлекателни за мъжете, дори ако става въпрос само за червено червило.

4. Голи рамене

Едва ли има нещо по-секси от голите рамене. Блузите и роклите с голи рамене са супер женствени и много, много секси, без да разкриват прекалено много.

5. Рокля по тялото

Линията между това да бъдеш секси и да бъдеш вулгарен е доста тънка. Една рокля не е задължително да бъде прекалено къса или с голямо деколте, за да е секси. Прилепналите рокли по тялото подчертават извивките и са страхотни.

6. Кожено яке

Коженото яке е вечната класика. Никога не излиза от мода и всяка жена има поне едно в гардероба си.

7. Дантелени елементи

Трудно е да се намери друга толкова нежна и красива материя. Тя може да бъде закачлива, сладка или секси, в зависимост от повода и начина на носене.

8. Гол гръб

Модерно е, секси е и трябва да го имате. Роклите и блузите с гол гръб са страхотен начин да покажете малко кожа и да бъдете стилни.

9.Сини дънки и бял потник

Понякога най-простите неща са най-красивите. Винаги ще изглеждате страхотно с чифт дънки и обикновен бял потник. А и това е нещо, което повечето жени имат в гардероба си.

10. Спортни дрехи

Повечето жени не се смятат за много секси, облечени в спортни дрехи, но според мъжете, спортното облекло е супер секси.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay