Най-възрастните модни дизайнери

Възрастта е само цифра, когато талантът е безсмъртен

Най-възрастните модни дизайнери

Мъдростта идва с годините или поне така казват хората. Е, за сметка на това талантът не познава възрастови граници. Той може да се появи както на 10, така и на 100 години. Или пък никога да не си отива…

Днес ще ви запознаем с дизайнерите, които въпреки че са духнали поне 70 свещички на тортата, все още ръководят едни от най-големите модни империи. Сигурни сме, че тези творци са истински пример за подражание на младите си колеги!


Джорджо Армани
Великият дизайнер сигурно с нетърпение очаква да дойде следващият юли, когато ще отпразнува своя 80-годишен юбилей. Талантливият италианец е провъзгласен от "Forbes” за най-успешният дизайнер във финансово отношение.

"Да бъдеш елегантен, да имаш класа и стил, не означава да се набиваш на очи, а да останеш за дълго в паметта на другите.”

Карл Лагерфелд
Твроческият директор на Chanel навърши 78 години на 10 септември. Или поне така се говори… Точната възраст на дизайнера е забулена в мистерия, тъй като майка му е променила датата на раждане. Интересен факт е, че през 2008 година Лагерфелд празнува своя 79-ти рожден ден…

"Заобиколен съм с млади и красиви хора. Мразя да гледам грозотия.”

Най-възрастните модни дизайнери

Вивиан Уестууд
Прекрасната Вивиан също влиза в отбора на "модните ветерани”. Тя обаче съвсем не се притеснява от възрастта си, дори напротив!

"В днешно време всички изглеждат като клонинги и единствените хора, които ще забележите, са на моята възраст. Аз самата не бих забелязала някой, освен ако не изглежда наистина феноменално. Хората над 70 просто са адски стилни изтънчени!”

Най-възрастните модни дизайнери

За да сте винаги в крак с модата, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

 
3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay