Направете си сами страхотни гривни

Бижута, с които да изпъкне вашият собствен стил и оригиналност

Направете си сами страхотни гривни

Чувството да създадеш нещо със собствените си ръце е уникално. Всеки знае, че ястието се услажда най-много на готвача. Това е така, защото когато създаваме нещо, влагаме в него частица от себе си.

Знаейки, че бижутата са слабост на всяка жена, ние решихме да ви предложим няколко идеи за гривни, които може да си направите съвсем сами вкъщи. Така ще имате възможността да носите нещо уникално, в което сте вложили част от собствения си вкус и разбиране за стила и модата. Разбира се, за целта ще се нуждаете от няколко основни неща, които може да откриете във всеки магазин за джунджурийки - мъниста, връвчици, закопчалки.

Но внимавайте! Когато влизате в подобен магазин, в ниакъв случай не посягайте към готовите гривни и гердани, които стоят по безбройните рафтове! Тях всеки може да си купи и носи! Веднъж щом поставите собственоръчно направеното бижу, което не може да бъде срещнато в никой магазин, ще осъзнаете, че чувството е страхотно! А комплиментите на околните няма да закъснеят.

За да ви помогнем да осъществите идеите си, сме подбрали за вас няколко направи-си-сам идеи за гривни. Всяка стъпка е внимателно означена за ваше улеснение. Ние също изпробвахме някои от предложенията и останахме изумени от страхотните 

Направете си сами страхотни гривни
За да създадете тази красива гривна, се нуждаете от няколко разноцвветни връвчици, верижка, която да служи като основа, както и две обикновени черни фиби, с които ще си помагате при наплитането на връвта.

Направете си сами страхотни гривни
За направата на тези красиви цветни гривни, се нуждаете от здрави и тънки ластици за коса и няколко сантиметра верижка. Ако досега не ви се е налагало да използвате клещи, няма по-добър момент да се научите.

Направете си сами страхотни гривни
Следващото ни предложение е изключително креативно и оригинално и бързо се превърна в наш фаворит. За да създадете тази красива гривна, се нуждаете от много малки и разноцветни мъниста, голям брой безопасни игли, ластик в неутрален цвят и огромна доза търпение! В никакъв случай не се отказвайте от начинанието по средата на безкрайното нанизване на микроспопични мъниста върху върха на игла. Веднъж щом завършите гривната, ще озъзнаете, че труда си е заслужавал.

Направете си сами страхотни гривни
За да си направите това страхотно бижу, ще трябва да потърсите подобни продълговати мъниста. Разбира се, те могат да бъдат в каквито цветове сами предпочитате.

Направете си сами страхотни гривни
Тази гривна се получава много лесно и бързо, веднъж щом влезете в правилния ритъм, по който се преплита връвта с верижката. Може да си направите няколко в различни цветове и да ги комбинирате. Чудесни са за акцент на тоалета ви.

Направете си сами страхотни гривни
За следващото ни предложение ще имате нужда от плоски кръгли мъниста и широка връв в цвят по ваш избор. Начинът на преплитане е лесен и бърз.

Направете си сами страхотни гривни
Едно изключително нежно и лесно за направа предложение. Всичко, от което се нуждаете, е широка лента, няколко мъниста с цвят на перла, игла и конец. Разбира се, ако разполагате с двайсетина истински перли от някоя стара огърлица на баба ви, която стои в чекмеджето и събира прах, спокойно може да ги използвате и върнете обратно към живот.

Направете си сами страхотни гривни
От личен опит знаем, че за направата на тази гривна може да използвате и цветни връзки за обувки. Единственото условие е те да бъдат тънки. По желаение може да наплетете и само едната страна на верижката с връвта, която сте избрали. Резултатът отново ще бъде страхотен.

Направете си сами страхотни гривни
Ако досега не сте влизали в строителен магазин, следващото ни предложение за вас е иделното извинение да го направите. Причината е, че за направата на тази гривна, се нуждаете от няколко лъскави гайки в размер по ваш избор. Ако металичнеският бласък на гайките ви се струва груб за стила ви, винаги може да ги боядисате.

Направете си сами страхотни гривни
Още едно страхотно предложение, което включва тънка верижка, около която се увива избрана от вас по цвят и материя връв. Плетката на тази гривна е изключително нежна и интересна.

За още креативни идеи, станете част от Jenite.bg във Facebook!

60 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 16.07.2014|19:45
Аз също,сега ще си направя.
6
Не е посочен 16.07.2014|19:44
Още сега се захващам.
5
Не е посочен 15.07.2014|17:00
Така е,много са красиви.
4
Не е посочен 15.07.2014|16:59
Много ми харесаха,винаги съм искала лятна и свежа гривничка.
3
Не е посочен 14.07.2014|17:03
Наистина са страхотни , но дали се правят лесно ще трябва да проверим
2
Не е посочен 14.07.2014|17:03
Страхотни гривни и аз ще се пробвам да ги направя
1
Не е посочен 14.07.2014|16:49
Наистина са страхотни,много летни и красиви!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay