Направете си сами уникални обеци

10 страхотни идеи за собственоръчно направени обеци, които да привлекат погледите към вас

Направете си сами уникални обеци

Вече ви запознахме с няколко начина да си направите страхотни гривни съвсем сами вкъщи. Сега е време да увеличим още повече колекцията ви от бижута като ви покажем няколко начина да създадете собственоръчно обеци, които със сигурност няма да останат незабелязани. Мoделите, които сме подбрали, са много свежи и подходящи за лятото. Изборът на цветове оставяме изцяло на вас и на вашия личен уникален вкус.

Схемите са много подробни, като на всяка стъпка е обърнато внимание, за ваше улеснение. Повечето материали, от които ще се нуждаете, може да намерите в магазините за мъниста, а с останалите разполага всеки вкъщи. Сега е отличен момент да проверите уменията си с клещите и да докажете, че жените могат всичко.

Не забравяйте да си набавите основните неща, необходими за направата на обеци:
няколко извити кукички, които се използват за закачане на обеците за ухото
поне два метра тел (набавете си повече, в случай че първите ви опити не са успешни)
дълги телчици с огънат край за нанизване на мънистата
разноцветни мъниста, пера, дантелки и т.н.

Направете си сами уникални обеци
За да си направите тези прекрасни нежни обеци, се нуждаете от поне един метър тел и мъниста по ваш избор, които да нанижете на телта, за да се превърнат в акцент на тоалета ви. Ако желаете, могат да бъдат в ярки цветове, за да привличат вниманието.

Направете си сами уникални обеци
Тези красиви обеци в бохо стил са и много лесни за направа. Това, от което се нуждаете, е около метър кожена лента, която да нарежете на малки лентички. Цветовата комбинация, която ще използвате за обеците си, оставяме изцяло на вашето въображение.

Направете си сами уникални обеци
Кой би могъл да предположи, че копчетата могат да намерят своето приложение и на ушите? Следващото ни предложение за направи-си-сам обеци го доказва! Нуждаете се от две копчета, брокат, лепило и игла с тапичка за ухото. И готово! Страхотни вечерни обеци с ретро привкус.

Направете си сами уникални обеци
Следващото ни предложение за вас е едно от любимите ни! Причината е, че тези обеци имат страхотно градско и бляскаво излъчване. За направата им се нуждаете от верижка, която да разделите на две части, няколко камъчета, които да залепите на обеците, както и секундно лепило. Резултатът е страхотен!

Направете си сами уникални обеци
За да си направите тези красиви обеци, ще тряба да поработите малко повече с клещите и телта. Те са предизвикателството сред днешните ни предложения. Но и сами ще се убедите, че труда си заслужава, защото резултатът е невероятен!

Направете си сами уникални обеци
За да си направите тези обеци, ще трябва да проявите търпение! Работата е бавна, защото телта трябва да се увива около мънистата много внимателно. Но всички знаем, че това, което изисква най-много труд, дава най-добри резултати. Не сте ли сългасни?

Направете си сами уникални обеци
Следващото ни предложение е значително по-лесно от двете предходни предизвикателства. Резлутатът обаче е не по-малко впечатляващ. За да си направите тези обеци, ще имате нужда от метър кожена лента, която да нарежете на малки лентички, както и две халкички. Изборът на цветове оставяме изцяло на вас.

Направете си сами уникални обеци
Направата на тези красиви пищни обеци изисква поне метър тел, която да нарежете на малки парченца. С тяхна помощ мънистата се закачат по верижката, която е основа на обеците. Не е нужно вашият модел да бъде едноцветен. Бъдете смели, смесете мъниста в различни цветове и създайте един страхотен аксесоар, които ще бъде основният акцент в тоалета ви.

Направете си сами уникални обеци
За да пресъздадете оригиналната идея на тези обеци, ще се нуждаете от две плоски дървени кръгчета, боя, спрей и парче дантела. Направата им не е трудна, а резултатът е страхотен!

Направете си сами уникални обеци
По време на работата си върху тези обеци трябва да бъдете търпеливи! Знаем, че нанизването на малките верижки в също толкова малктата халкичка може да бъде досадно, но веднъж щом завършите обеците, ще разберете, че целият труд си е заслужавал.

За още страхотни идеи, станете част от Jenite.bg във Facebook!

15 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 16.07.2014|19:19
Страхотни се получават.
3
Не е посочен 16.07.2014|18:43
МНого ми харесаха и на мен.
2
Не е посочен 16.07.2014|18:42
Страхотни са,браво!
1
Не е посочен 16.07.2014|18:40
Готини са се получили
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay