Наръчник за намиране на перфектната рокля, според формата на тялото

Наръчник за намиране на перфектната рокля, според формата на тялото

Jenite често прекарват часове пред отворения гардероб, търсейки перфектната рокля за специален повод. Намирането на рокля, която ще подчертае вашата фигура по добър начин, може да бъде много трудно да се направи, без да знаете точния тип на вашата фигура. Не се притеснявайте повече! Ние открихме 8 различни форми на тялото и описахме техните характеристики и най-добрите опции за рокля.

1. Форма "Ябълка" 

При телата тип ябълка има по-пълна горна част (бюстът ви е по-голям от бедрата и талията). Известни "ябълки" включват Дрю Баримор, Анджелина Джоли и Тайра Банкс. Ако искате да зашеметите всички на парти, изберете вталена рокля, за да подчертаете талията си. 

2. Форма "Обърнат триъгълник"

Ако раменете ви са по-широки от бедрата и талията, имате обратен триъгълник. Много модели и актриси имат такива форми, включително Рене Зелуегер, Деми Мур и Наоми Кембъл. Има много видове рокли, които можете да носите, но се откажете от V-образно деколте, рокли без презрамки или рокли с едно рамо.

3. Форма "Пясъчен часовник"

Тази форма е сред най-красивите- голям бюст и много малка талия. Мерилин Монро, Блейк Лайви, Скарлет Йохансон и Дита фон Тейс са известни "пясъчни часовници". Тези щастливи дами могат да носят почти всичко, но техните фигури ще изглеждат най-добре в тези рокли: рокли тип молив, рокли с колани, голямо деколте, рокля тип русалка. 

4. Форма "Банан"

Формата с форма на банан е по-тънка и по-дълга, с почти безформени бедра и бюст.

Известните "банани" включват Дженифър Гарнър и Ан Хатауей. Те могат да носят почти всякакъв вид рокля, но роклите тип молив и ярките цветове подчератав красивите им тела най-добре. 

5. Форма "Круша"

Ако бедрата ви са малко по-пълни от кръста и бюста, тогава имате красиво тяло с форма на круша. Много известни личности споделят една и съща фигура с вас, включително Ким Кардашиан, Шакира и Дженифър Лопес. Целта ви е да направите горната си част съвпадаща с бедрата си, така че изберете рокли с къдрици и волани на раменете или тънки подплънки на раменете. 

6. Форма "Правоъгълник"

Правоъгълното тяло, иначе познато като "спортна" фигура, се смята за една от най-желаните и секси в света. Повечето рокли изглеждат страхотно на тази форма, но за най-добър ефект е по-добре да облечете рокли, които подчертават кръста. Също рокли с деколте, рокли тип молив и кадифени рокли. 

Известни личности с правоъгълна форма на тялото включват Натали Портман, Кейт Хъдсън, Кийра Найтли и Камерън Диас.

7. Форма "Лъжица"

Тялото с формата на лъжица е малко по-различно от това на крушата, с по-определена линия на горната част на бедрото, която прилича повече на лъжица. Известни личности, които се отличават с "лъжици", са Черил Бърк, Бионсе и Америка Ферера.

Рокли за този тип фигура: рокли тип молив, с по-разчупена горна част. 

8. Форма "Диаманд"

Диамантно оформеното тяло обикновено има повече в талията и бедрата, отколкото в раменете и гърдите. По този начин целта ви е да добавите повече хармония, като изберете рокля с колан, която подчертава талията. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay