Новата модна мания: Технологични аксесоари

Лъскавите технологични аксесоари се превърнаха в любима тенденция на редица блогъри

Новата модна мания: Технологични аксесоари

Ако напоследък ви се е случвало да срещнете по улиците някоя стилно облечена жена - с пола тип молив, високи обувки и сако - която обаче смело носи около врата си обемни лъскави слушалки, не се учудвайте!

Новата мания сред аксесоарите, която заявява твърди позиции за предстоящия есенно-зимен, включва именно технологичните аксесоари. Става въпрос са стилни кейсове за смартфона ви, дизайнерски слушалки, чанта за лаптоп вместо дамска такава или пък интересни хендсфри идеи. Дизайнерите вече побързаха да създадат свои уникални модели, по които модните блогъри си изгубиха ума.

И ако доскоро слушалките бяха просто средство за слушане на музика, то днес те са чудесен аксесоар, който истинските модни фенове притежават в най-различни форми, цветове и модели. Първоначално бавно, но след това смело, модните блогъри от целия свят вече започнаха да показват  технологичните си придобивки, които наистина изглеждат стилно във всякакви комбинации. А на нас страшно много ни допаднаха техните предложения!

Креативността на дизайнерите обаче тепърва започва да се развихря, а сградите на някой от най-известните и влиятелни модни къщи прибавиха към себе си технологичен отдел, който да развива новата мода. Именно там се създават всички онези прекрасни аксесоари и се раждат идеите за още и още придобивки.

Подготвили сме за вас няколко примера от любимите ни street style блогове за това как да прибавите технологичните аксесоари към собствения си стил, за да бъдете в крак с навлизащата мода.

Слушалки вместо колие
Внимавайте! Не просто някакви слушалки. Става въпрос за стилни дизайнерски произведения на изкуството, част от лимититрани серии, носещи логото на една или друга компания. И освен това - в пълен синхрон и плавно съчетаване с тоалета ви. Това е любимата тенденция на jenite сред технологичните аксесоари, затова ви съветваме да инвестирате в някои хубав чифт. Те са не само страхотен завършек на тоалета ви, но и практична вещ, без която дългите пътувания са невъзможни.

Новата модна мания: Технологични аксесоари

Новата модна мания: Технологични аксесоари

Лаптоп вместо дамска чанта или клъч
Тук няма извинения. Всяка уважавана бизнес дама трябва да изглежда представително. Особено когато й предстои важна презентация или бизнес предложение. Изключено е да се появите на срещата със стилен тоалет и старата си черна чанта за лаптоп с регулираща се дръжка, метната на рамо. Затова ние силно ви препоръчваме да инвестирате в нова придобивка. Дизайнерите вече са се погрижили да създадат уникални и страшно модерни кейсове за вашия лаптоп, които дори могат да заместят дамската ви чанта или клъч. Освен това красивите цветове, в които биват предлагани, могат да послужат като отличен акцент.

Новата модна мания: Технологични аксесоари

Слушалка вместо хендсфри
Следващият иновативен моден аксесоар е за по-смели и уверени дами. Знаем, че голямата хендсфри слушалка изглежда леко ексцентрично, но ви уверяваме, че е страшно удобна и може да се превърне в уникален акцент на тоалета ви. Освен това не можем да отречем, че модните блогъри я използват доста добре!

Новата модна мания: Технологични аксесоари

Кейсът като част от тоалета
Безкрайното разнообразие на кейсове и калъфчета навлиза и в модата, където дори техниката, която използвате, задължително търябва да е съчетана с тоалета ви. Някой от най-отдадените модни блогъри замениха вечерната си чантичка със стилен кейс, предложение от Chanel, който се превърна в най-известния и предпочитан модел.

Ако искате да бъдете актуални, ние ви съветваме да заложите на няколко кейса в основните цветове, които присъстват в гардероба ви. Така ще бъдете спокойни, че винаги ще има с какво да съчетаете тоалета си.

Новата модна мания: Технологични аксесоари

Новата модна мания: Технологични аксесоари

За още новини от света на модата, станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay