Окриляваща тениска влиза в борбата на AVON срещу рака на гърдата

Поръчайте новия благотворителен продукт и помогнете на хиляди български жени да възвърнат своето самочувствие в битката

Окриляваща тениска влиза в борбата на AVON срещу рака на гърдата

Вече може да поръчате окриляващата тениска на AVON, създадена за кампанията "От любов към живота”. Вдъхновена от посланието "Да помагаш е окриляващо", двойката дамска блуза и мъжка тениска са още една възможност за подкрепа към жените с рак на гърдата.

Модните артикули се присъединяват към разнообразното портфолио от розовата серия на компанията на цена от 19.90 лв, като 100% от печалбата се заделя за благородната кауза. Всеки, закупил благотворителен продукт, подкрепя програмата на AVON и фондация "Една от 8" – "Бъди до мен", която осигурява психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата, техните семейства и приятели, както и практическа подкрепа след операция и по време на химиотерапия.

Вече всеки, който е съпричастен с каузата, има възможност буквално да облече добротата върху себе си, като поръча стилната тениска на своя Представител или на AVON.BG. Новият благотворителен продукт е дело на талантливия дизайнер Николай Божилов и е създаден специално за българския пазар.

Окриляваща тениска влиза в борбата на AVON срещу рака на гърдата

Определян като един от най-обещаващите български творци на модната сцена, Николай Божилов споделя, че подкрепата на каузата за него е истинска чест, а новите модели – само още един начин да напомни, че помощта е жест, който окрилява.

Дизайнът на тениските е одобрен след своеобразен конкурс, който Божилов печели след оспорвано съревнование с други дизайнери. Финалната двойка мъжки и дамски модел са избрани от феновете на AVON България във facebook.

Облечете своята Окриляваща тениска и елате на "Окриляващия поход” на 25 април в София, за да извървим заедно повече стъпки в борбата с болестта! Нека помогнем на хиляди български жени с рак на гърдата да получат психологическа и емоционална подкрепа и да възвърнат своето самочувствие в битката!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay