Последен писък на модата: Чехли с висок ток

Какво трябва да знаете при избора на своите "Mules"?

Последен писък на модата: Чехли с висок ток

Не е ли истина, че всички жени обичаме обувките? Иска ни се да имаме колкото се може повече, и то в най-различни цветове, шарки и видове. Дизайнерите, разбира се, са съвсем наясно с това наше пристрастие и не спират да измислят какви ли не модели. А ние въздишаме ли, въздишаме!

Това, което ни направи впечатление напоследък, беше развихрилата се сред модните блогъри мания по обувките Mules. Или както ние ги наричаме - чехли с висок ток. Знаем, че изглеждат малко страшничко, но ви обещаваме, че са страшно удобни и могат да ви заведат навсякъде, стига да откриете правилния модел!

Думата "mule" идва от френски и означава "обувка с отворена пета”. Този сезон дизайнерите буквално се надпреварват в пресъздаването на този позабравен модел обувки в най-разнообразни форми и височини, от най-различен материал. Резултатът е на лице - абсолютен хит! "Mules" са създадени така, че да прилепват по крака и по този начин да не се усеща липсата на петата по време на ходене.

В случай че решите да изпробвате този набиращ сила тренд, ние ви съветваме да внимавате! Много е важно да изберете модел, който идеално да пасва на вашия крак. Ако не съобразите това, обувките "Mules" ще попречат на балансираното ходене и при невнимание могат дори да причинят контузии.

Докато ги пробвате в магазина, не взимайте прибързани решения. Убедете се, че те буквално "залепват” за стъпалото ви и в никакъв случай не ви хлопат. Без да се притеснявате от настойчивите погледи на продавачките, се разходете с тях, за да се убедите, че не изменяте походката си, докато ги носите. Важно е краката ви да не са в постоянно напрежение да не "изпуснат” обувките, защото така бързо ще се изморите. Ако се чувствате неуверени, по-добре изберете модел "Mules" с по-дебел ток и скрита платформа.

Даваме ви честна дума, че веднъж щом откриете своя перфектен модел, ще се влюбите в тези обувки. Не само, че са изключително удобни, но изглеждат елегантно и нежно на женския крак. Комбинациите, подходящи за обувките "Mules", са безброй. Даваме ви няколко предложения, които страшно много ни допаднаха.

Правило при носенето на "Mules" е глезените да бъдат открити! Все пак, не бихте ли искали да шашнете всички с изумителното си чувство за баланс?

Последен писък на модата: Чехли с висок ток

В комбинация със скини дънки обувките "Mules" визуално издължават краката.

Последен писък на модата: Чехли с висок ток

"Mules" в съчетание с пола или панталон до коленете - ето това е изненадващо добра комбинация!

Последен писък на модата: Чехли с висок ток

Съчетанието на "Mules" с къса пола или рокля е за момичета с дълги крака. При по-нисичките дами този специфичен модел обувки скъсява краката, защото се създава представата, че кракът започва от глезена.

Последен писък на модата: Чехли с висок ток

За да продължавате да следите модните тенденции, станете част от Jenite.bg във Facebook!

8 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay