Постигнете стила на Барби в 5 лесни стъпки

Барби отново превзе света с гръм и трясък и ни вдъхнови да изпробваме различни визии в розово. Стилът на Барби е известен с ярки цветове, елегантност и модерни акценти. Днес ви представяме пет задължителни елемента, които може да включите във вашата визия, за да я постигнете стил на Барби:

Розови и ярки цветове

Розовото е най-типичният цвят за Барби, но и други ярки цветове като тюркоазено, лилаво, светло зелено и жълто могат да бъдат комбинирани с него за по-изразителен вид.

Женствени рокли и сукмани

Заложете на стилни рокли, по предпочитание в розови и ярки цветове. Кройката може да бъде ефирна, с тюл, пъстро плетиво или с други декорации.

Високи токчета

Известният стил на Барби включва високи токчета, които придават грация и женственост на визията. Изберете сандали или ботуши с висок ток, за да допълните вашия аутфит.

Аксесоари с блестящи елементи

Барби обича блясъка и бляскавите аксесоари. Можете да допълните визията си със сребърни или златисти гривни, колиета, обици и брошки, които добавят елегантност и изисканост.

Поддържана и стилна прическа

Промяната на вашата прическа може да допълни останалата визия. Можете да опитате кичури, вълни или обемни прически, за да създадете по-женствен и стилно завършен вид.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay