Правила на играта "Комбинирай и спечели с Deichmann"

Правила на играта "Комбинирай и спечели с Deichmann"

От днес, 31 март, играта на Deichmann и Jenite ви дава възможност да изберете своята предпочитана комбинация от обувки, чанта или аксесоар от актуалните предложения на Deichmann, представени в 5 поредни статии в продължение на две седмици.

Статиите ще бъдат публикувани съответно на 2, 4, 7, 9 и 11 април. Тези от вас, които имат желание да участват за тегленето на петте ваучера, подарък от Deichmann, ще трябва само да ни изпратят имейл на адрес igra@jenite.bg с описание на избраната от тях комбинация. С участието си в играта всеки потребител дава съгласието си да получава на електронната си поща месечния бюлетин на Deichmann.

На 14 април от всички участници в играта ще изтеглим 5 печеливши, които ще бъдат обявени в отделна статия в jenite.bg.

Късметлиите ще могат сами да си изберат модела, който най-много им допада от най-близкия и удобен за тях магазин на Deichmann, след предварително уговорен ден за посещение.

За да се върнете към статията с играта, натиснете тук. А за да откриете най-модерните тенденции при обувките за сезон пролет/лято 2014, натиснете тук. (линк към статията с тенденциите)

* Петимата късметлии, изтеглени на случаен принцип, ще бъдат обявени в jenite.bg на 14 април. Те ще бъдат уведомени и чрез имейл на адреса, с който са участвали.

* Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 4 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, след като са получили мейл, jenite.bg си запазва правото да изтегли нов печеливш.

*Участието в играта не е обвързано с моделите, които са представени със снимки. Ако станете притежател на ваучер от Deichmann, може сами да изберете обувките, които най-много ви допадат сред актуалните модели в Deichmann, които може да разгледате тук.

* На място в магазин на Deichmann може да изберете модел в рамките на стойността на ваучера (40 лв.) или да доплатите, ако си харесате по-скъп модел или друг продукт, предлаган в магазините на веригата.

* Ваучерът се разменя само срещу продукти в магазините Deichmann и не може да бъде осребряван.

Тук може да откриете всички филиали на Deichmann.

13 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 02.04.2014|18:54
Записвам се веднага.
3
Не е посочен 02.04.2014|16:10
Успех на всички в играта.
2
Не е посочен 02.04.2014|13:30
Ще участвам задължително.
1
Не е посочен 02.04.2014|11:08
Ще спечеля .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay