С какво да съчетаете актуалните балеринки?

Вижте с какво облекло е най-добре да съчетаете равните обувки

С какво да съчетаете актуалните балеринки?

Балетните обувки, или т.нар. пантофки, си извоюваха заслужено място в гардероба на всяка жена и започват да заемат все по-голямо пространство в него. Те създават не само усещане за комфорт, но и чрез стилния си вид се превръщат в задължително допълнение към ежедневния тоалет.

Има някои неписани правила в носенето на балетни обувки, които е добре да спазвате, за да се сдобиете с перфектна визия. Ще ви покажем какъв е най-добрият начин за носене на равните обувки и как най-ефектно да ги съчетаете с облеклото си.

С какво да съчетаете актуалните балеринки?

Лесна алтернатива на недотам удобните високи токчета, пантофките са добър избор за подчертаване на вашата женственост и изисканост. Интересен факт е, че те се появяват за първи път през далечния 16 век. Днес, благодарение на голямото разнообразие от модели, вариантите за постигане на зашеметяваща визия са почти безкрайни.

В зависимост от дизайна на самите обувки и от собствения стил на дамата, която ги носи, те могат да бъдат съчетавани по най-различни начини и да създадат стил, който да направи впечатление.

И все пак, въпреки всички изброени досега предимства, изглежда има жени, които се притесняват да носят балетни обувки. Едно от най-големите притеснения е, че залагайки на равни обувки вместо на токчета, краката неминуемо губят издължената илюзия, което е проблем най-вече за по-ниските дами.

С какво да съчетаете актуалните балеринки?

В повечето случаи той може лесно да бъде решен. Просто трябва да се изберат подходящите дрехи, в които хем дамата да се чувства комфортно, хем да подчертават нейната елегантност и сексапил. Това означава да изключите като възможен вариант всяка дреха, която не скрива, а подчертава ниския ръст.

Има две комбинации, които са крайно непривлекателни, когато в тях са включени равните балетни обувки. Това са пантофки, съчетани с плисирани панталони или с панталони с дължина под глезена.

С какво да съчетаете актуалните балеринки?

От друга страна, съществуват и уникални комбинации. Пример за това е комбинацията между дънки и балетни обувки. Независимо дали предпочитате типичните прилепнали женски дънки, или модерните "мъжки” модели, съчетаете ли ги с равни пантофки, определено няма да сгрешите.

С какво да съчетаете актуалните балеринки?

И след като скини дънките изглеждат толкова добре с пантофки, би трябвало да разширим безкрайните възможности, като прибавим към списъка за дрехи, които да носим с балетни обувки, и клиновете.

С какво да съчетаете актуалните балеринки?

Ако искате да се сдобиете с романтичен, но по-небрежен стил, роклята е най-добрият отговор за това, което търсите. Страхотен избор за свежа лятна визия е роклята със средна дължина, допълнена от балетни обувки.

Всяка жена иска краката й да изглеждат по-дълги отколкото са в действителност. Ако има начин това да се случи без да опира до високите токчета, би било чудесно. Е, такъв вариант съществува! Просто трябва да съчетаете равните обувки с къса пола, независимо дали тя е права, плисирана или пък тип "молив”.

Ако пък професията ви изисква по-строга визия, най-добре е да се спрете на пантофки в неутрален цвят или пък на елегантен модел с минималистичен дизайн. Дори костюмът може да се съчетае успешно с пантофки, стига панталонът да е тип "капри”.

За още интересни статии на тема мода, посетете страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 04.06.2014|14:30
Почти с всичко си отиват.
5
Не е посочен 03.06.2014|17:35
Според мен подхождат на абсолютно всичко, аз за това си имам няколко чифта за различни случаи.
4
Не е посочен 03.06.2014|16:46
за мен това са универсални и супер удобни обуща, които отиват на всичко.
3
Не е посочен 03.06.2014|15:21
Почти с всичко могат да се съчетаят.
2
Не е посочен 02.06.2014|16:59
Тези обуща вървят с почти всички видове дрешки и са супер яки и интересни.
1
Не е посочен 02.06.2014|16:32
С абсолютно всичко се съчетават и то просто перфектно.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay