Сара Джесика Паркър пуска нова колекция малки черни рокли

Актрисата Сара Джесика Паркър, известна с ролята си на модната икона Кари Брадшоу, вече има своя собствена модна линия от малки черни рокли

Сара Джесика Паркър пуска нова колекция малки черни рокли

Досега тя предлагаше единствено обувки, носещи марката SJP Collection.

"Време е за голямото разкритие. Представям ви SJP LBD. Нова колекция малки черни рокли, създадени от мен, изцяло произведени в САЩ", написа в Инстаграм звездата. Тя също така сподели и видео, в което е облечена с една от своите нови рокли.

Колекцията ще се продава от 16 октомври и ще може да бъде намерена единствено в магазините Bloomingdales, в които се предлагат и обувките ѝ.

Есенният сезон ще е изпълнен със събития за Сара Джесика Паркър, поне в сферата на модата. Предстои представянето на есенната ѝ колекция обувки, както и началото на рекламната кампания на новия ѝ аромат Stash.

Въпреки че неведнъж е доказала вкуса си за дрехи и аксесоари, актрисата споделя, че не обича да казва на хората какво да обличат.

"Не е моя работа да казвам на която и да е било жена какво да прави или да не прави. Никога не участвам в подобни разговори. Защото това, което аз смятам за необходимо, може да е пълната противоположност на онова, което вие описвате като задължително", казва тя в интервю.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay