Червена магия, класика или сексапил на първа среща

Открийте лесни начини, с които да направите впечатление на човека срещу вас

Червена магия, класика или сексапил на първа среща

Какво да облека? Това е въпросът с главно "В". Стоим пред гардероба и не успяваме да вземем решение. Вечната главоблъсканица преди да излезем.

Дори няма значение накъде сме се запътили - на работа, на кафе с приятелки или до магазина. Когато става въпрос за среща с мъж обаче, се разразява истинска модна дилема.

За да ви спестим главоболията, сме ви приготвили няколко интересни предложения, които да ви помогнат в избора.

Търсите любов? Пробвайте с червено.
Скорошни изследвания, направени в редица страни по света, показват, че червеният цвят кара мъжете да смятат жените за по-атрактивни и секси. Следователно, слагайки дреха в този цвят, със сигурност ще направите впечатление, и то със силно послание.

Червена магия, класика или сексапил на първа среща

Не се чудете много, а се възползвайте от червената "магия". Със сигурност ще се чувствате желани и харесвани през цялата вечер.

Не си падате по червено? Заложете на черното.
За тези от вас, които не са почитателки на червения цвят, предлагаме вечната класика - черното. Едва ли има някой, който да не е чувал за "малката черна рокля” и за черните заострени токчета, които отскоро се завърнаха на модната сцена.

Червена магия, класика или сексапил на първа среща

Черният цвят е също толкова секси, колкото червения. И нека не забравяме най-голямото му предимство - докато го носим, фигурата ни оптически се вталява. Изборът на черния цвят е лесен и сигурен. Ако го изберете, няма как да сбъркате!

Оставете дрехите да говорят вместо вас.
Важно е, когато избирате тоалета за срещата, да помислите какво впечатление искате да направите на своя кавалер. Различните стилове на обличане създават различни усещания. Помислете дали искате да се появите в костюм, или по суичър.

Червена магия, класика или сексапил на първа среща

Трябва да знаете, че по-консервативният стил показва самоконтрол, надеждност и разбиране. Докато по-смелите стилове, чрез които изразявате своята идентичност, ви правят загадъчни и интересни.

Не забравяйте обувките!
Според редица изследвания, характерът на човек може да се прецени по обувките му. Подобно на стила ви на обличане, изборът на този аксесоар, също може да издаде любопитни подробности за вас. Някои проучвания показват, че ако обувките ви са прекалено лъснати, това е признак на безпокойство, а ако носите високи токчета сте емоционално нестабилни.

Червена магия, класика или сексапил на първа среща

За последното няма как да се съгласим. Почти всяка жена има мания към високия ток и със сигурност ще се чувства много по-секси нависоко, отколкото в кецове. Особено, когато става дума за първа среща.

Да покажете ли малко кожа, или не?
Това е един от останалите въпроси, които се появяват в главите ни. Кое да избера? По-късата пола или тази с по-дълбоката цепка? По-изрязаното деколте или бюстието без презрамки? Или пък да не показвам плът, за да не създавам погрешно впечатление?

Червена магия, класика или сексапил на първа среща

Нашият съвет е да намерите златната среда. Ако сте в настроение да облечете любимата си къса пола, в горната част заложете на дреха, която да бъде закрита. Вече сте наблегнали на краката, затова оставете бюста и рамената скрити от погледа му.

В случай че искате да оставите н а показ така любимото място на мъжете - бюста - можете да изберете между впити дънки или панталон.

Изключително модерната пола тип молив също е удачен избор, ако е с дължина до или под коляното.

За още модни съвети станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 06.03.2014|17:46
Страхотни предложения има, всички ми харесват и бих ги облякла.
8
Не е посочен 27.02.2014|15:44
Отдавна не съм ходила на първа среща,май последната ми "първа среща", бях заложила на пола, кецове и блуза„имаше успех да знаете :)
7
Не е посочен 27.02.2014|15:37
разбира се,че зависи от страшно много неща, къде ще ходите, какви хора сте и т.н., не е само,че по филмите правят така, а и ние българките от улицата да ни вземат да ни заведат на първа среща все ще изглеждаме перфектно,така че излишен труд и нерви :D
6
Не е посочен 27.02.2014|15:29
зависи от много неща, ако ще ходим на кино определено н ебих се облякла в рокля все едно отивам на бал :)
5
Не е посочен 27.02.2014|15:00
така е,мъжете си падат по червеното,защото се приема за най-перверзния цвят и си мислят "е тааа ми върза!" :Д
4
Не е посочен 27.02.2014|12:46
Много полезни съвети. Обичам червеният цвят и от наблюдение знам, че и мъжете го харесват.
3
Не е посочен 27.02.2014|10:50
Много добри съвети, наистина трябва да се набляга на червеното, за мъжете то е секси и разпалва страстта, действа им като афродизиак.
2
Не е посочен 27.02.2014|09:36
Благодарна съм ви за съветите.
1
Не е посочен 26.02.2014|15:36
хахах за високите токове не съм съгласна и аз, много зависи от човека а не то мании някакви,аз предпочитам ниски удобни обувки :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay