Избраха стогодишен модел по случай стогодишнината на списание Vogue

100-годишната Бо Гилбърт е първият модел в историята, позиращ за модната библия на подобна възраст

Избраха стогодишен модел по случай стогодишнината на списание Vogue

Бо Гилбърт, която живее в Алстер, Великобритания, бе избрана от Харви Николс за специалната кампания, на която списанието ще отпразнува своята 100-годишнина. Родена е в Абердар, Южен Уелс. В ранна юношеска възраст се мести в Бирмингам, където след това е работила във фирма за производство на картонени изделия.

За себе си Бо споделя, че никога не излиза от дома си без грим и обувки на високи токчета. Вярна почитателка е на хубавите дрехи през целия си живот. А на въпроса дали прави това заради мъжете, тя е категорична, че обича да доставя удоволствие на себе си, чувствайки се жена във всеки един момент от своя живота. Преди години е била забелязана от местния фотограф на вестника "The Evesham Journal", публикувайки нейна снимка, която години по-късно модните агенти на Vogue откриват.

Целият свят остава в изумление, но и с огромен респект към избора на списанието. Не случайно то е на върха и е най-голямо отличие за всяко младо момиче, успяло да прогресира в света на модата. Снимката на Бо Гилбърт е направена от фотографа Фил Пойнтър и ще се появи в юнския брой на списанието, което вече е в продажба. А на самата снимка, дамата е облечена в палто на Dries Van Noten, топ от Victoria Beckam, панталон на The Row, огърлица Lanvin, както и очила Valentino.

Избраха стогодишен модел по случай стогодишнината на списание Vogue

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay