Може ли пенисът да е прекалено голям за вашата вагина?

Внимавайте какво си пожелавате

Може ли пенисът да е прекалено голям за вашата вагина?

В един перфектен свят, пенисът на вашия приятел/съпруг ще е нито твърде голям, нито твърде малък, а точният размер за вас. Но това е само в перфектен свят, в реалността често големината е проблем. Истината е, че пенисът и вагината не винаги си пасват. Как може да разберете дали един пенис не е прекалено голяма за вашата вагина и как се справите с този проблем...


Добри новини: Обикновено повечето вагини са в състояние да поберат всички размери и форми пениси. Ако сте достатъчно възбудени и овлажнени, не би трябвало да имате проблем с големия размер.


Освен това рядко жените на възраст между 20 и 30 имат проблем с прекалено надарените мъже. Обикновено тези проблеми се появяват с напредването на възрастта, тъй като започват да се появяват медицински проблеми.


Разбира се има и изключения. Понякога може пенисът да е прекалено голям за вагината, но най-важното е да разберете от къде идва този проблем, защото може да бъде разрешен.


Има две причини, поради които може да ви се струва твърде голям. Първата- може да не сте възбудени достатъчно. Ако една жена не е достатъчно възбудена, сексът може да бъде проблемен. Освен това може да се получат сериозни наранявания и разкъсвания. Затова с партньорът ви наблегнете на любовната игра и използвайте лубрикант.


Другата възможна причина е вагиналната сухота. Има медикаменти, които я предизвикват, без да го осъзнавате. Повечето противозачатъчни причиняват сухота, както и лъчетерапията. Така че ако продължавате да сте сухи, въпреки че сте възбудени, консултирайте се с лекаря си.


Важно е да осъзнаете, че това е ситуация, която може да се овладее. Ако следвате тези съвети, сексуалният ви живот ще бъде пълноценен, дори ако приятелят ви има прекалено голям пенис. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay