7 задължителни атрибута за всяка фестивална мацка

Бъдете подготвени за всяка ситуация!

7 задължителни атрибута за всяка фестивална мацка

Лятото започва след броени дни, а заедно с него се открива и сезонът на концертите и фестивалите. Те са отличен начин да прекарате няколко безгрижни дни от почивката си, в компанията на добри приятели, много слънце и приповдигнато настроение.

Представяме ви списък с няколко неща, които е добре да имате в чантата си или върху себе си по време на музикално събитие. Няма значение дали отивате за първи или десети път, винаги е по-добре да сте подготвени. Така си гарантирате само приятни емоции и хубави спомени.

И не забравяйте - усмивката си остава най-добрият аксесоар за всяко фестивално момиче!

1. Нещо за хапване
Много хора отиват на мястото на концерта няколко часа по-рано. Ако и вие сте сред тях, добре е да се запасите с храна. На такива събития обикновено не може да се внася нищо за ядене, но винаги можете да хапнете обилно преди това или да си купите нещо от щандовете вътре. Не купонясвайте на празен стомах, защото на другия ден няма да се чувствате никак добре.

7 задължителни атрибута за всяка фестивална мацка

2. Вода
Вода, вода и пак вода! Лято, жега, голям брой хора, скачане и пеене до изтощение - всичко това крещи "дехидратация". Не забравяйте да пиете вода и винаги имайте едно шише под ръка. Така ще се забавлявате до насита без да се притеснявате от слънчев удар.

3. Удобни обувки
Винаги можете да останете боси, но не е препоръчително. По-добре да запазите стъпалата си невредими, като заложите на удобни обувки, които няма да ви предадат и да ви направят мазоли. Откажете се от високите токове, най-вероятно ще стоите прави с часове, по-добре да сте здраво стъпили на земята.

4. Връхна дреха
Хубаво е да имате някое тънко горнище под ръка. През деня няма да ви трябва, но през нощта температурите падат рязко и излишната на пръв поглед ризка ще ви спаси. А човек никога не знае кога ще завали. Можете да използвате дрехата и като чадър.

7 задължителни атрибута за всяка фестивална мацка

5. Ластик за коса
По-добре носете повече от един, тези пособия винаги изчезват по магически начин. Ще почувствате облекчение, когато ги откриете в чантата си, защото разпиляната ви коса най-сетне ще спре да ви пречи.

6. Преносимо зарядно
Със сигурност ще си правите много снимки и клипчета, ще изпращате SMS-и и ще звъните, за да откривате приятелите си в тълпата. Преносимото зарядно е задължително - никога не знаеш кога ще ти потрябва телефон. А по законите на Мърфи, батерията ви ще се изтощи точно по време на любимата ви песен.

7 задължителни атрибута за всяка фестивална мацка

7. Билети!
Последно, но не и по важност - билетите. Звучи очевидно, но се оказва, че доста често хората си забравят билетите. Нека те да са първото нещо, което слагате в чантата си. Хубаво е да проверите дали са у вас, малко преди да излезете от вкъщи. Уверете се, че имате и достатъчно пари.

Ако статията ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay