Агилера е силна и уверена в себе си

Блондинката не се притеснява от излишните килограми

Агилера е силна и уверена в себе си

Преди 10 години Кристина Агилера беше една от най-сексапилните певици. Беше. Няма да забравим как изглеждаше в клипа си към песента "Dirty", нито във видеото към "Lady Marmalade", в което си партнираше с още няколко хубавици.

Днес обаче момичето от The Mickey Mouse Club е далеч от всички онези неща, с които я свързвахме в миналото. Няма драми с Бритни Спиърс, нито скандални видеоклипове (въпреки че един такъв изглежда е на път да се появи). Но засега виждаме само добра майка, която отдавна не прави разбиващи хитове и все пак е щастлива. Виждаме съпруг, който я обича и дете - то пък я обожава.

Кристина е качила доста килограми, но е запазила излъчването си. А феновете ѝ могат да я гледат в ролята ѝ на съдия в предаването The Voice.

Октомврийският брой на списание Lucky посвещава корицата си на гласовитата певица. Между кадрите можем да открием и някои нейни откровения за теглото, славата и музиката. Но докато гледаме снимките и четем как няма проблеми с килограмите, не спираме да се чудим: не изглежда ли някак по-слаба, отколкото бе преди месеци? И дали това е фотошоп, или Кристина наистина е успяла да извае фигурата си?

Агилера е силна и уверена в себе сиЗа предизвикателството да се изправи срещу напълняването: "Всъщност предизвикателството беше в това, че винаги съм била твърде слаба. Затова се радвам, че вече имам истинско дупе. Обожавам да си показвам и бюста. Не целия, но поне голяма част от него."

За славата в ранна възраст: "Когато си млад, е твърде лесно да те разиграват. Имаше две жени, които работеха в звукозаписната компания и постоянно искаха да ме обличат, сякаш бях кукла Барби. Беше отвратително."

За новия ѝ албум: "Ако харесвате "Fighter", то ще харесате и него. Като 30-годишна жена, разкривам своята независимост и беше наистина забавно да изследвам себе си в новите песни."

За успеха на албума "Stripped": "Бях на 21 и не се страхувах от нищо. Това бе повратна точка за мен и за мечтата ми да бъда истински артист."

11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 12.09.2012|11:06
Винаги съм я харесвал като жена. Не следя много отблизо професионалната ѝ кариера, но това, което съм видял, мога да кажа с ръка на сърцето, че ми е допаднали
4
Не е посочен 10.09.2012|16:25
Агилера винаги е имала завидно самочувствие, дори с няколко килца отгоре, което е похвално.
3
Не е посочен 10.09.2012|10:39
И на мен ми се вижда доста отслабнала, но не това е важното. По-важното е да ни зарадва с нови песни и с неповторимия си глас.
2
Не е посочен 10.09.2012|09:48
На мен лично Агилера никак не ми харесва на какво са я нравили да прилича във видеото към "Lady Marmalade". Прекалено тежък грим и огромна перука.
1
Не е посочен 06.09.2012|21:40
Без значение дали има няколко килограма повече, или не - Кристина си остава невероятна певица и жена. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay