Рапърът Кристо насърчава хората да вярват в себе си с новата си песен "Стъпвай смело"

Това е първата песен, която ще бъде част от албум с 12 сингъла

Рапърът Кристо насърчава хората да вярват в себе си с новата си песен "Стъпвай смело"

"Стъпвай смело" е най-новата песен на Кристо. Във видеото на парчето виждаме кадри с тигър и слон, които спокойно се разхождат по жълтите павета на фона на множество балони с топъл въздух издигащи се над София.

Песента е част от инициативата на Кристо, която цели да насърчи хората да повярват в способностите си и в успеха си тук, в България. За целта ще бъде създаден албум с 12 сингъла и видеоклипа, в който ще присъстват кратки интервюта с известни личности и техните истории на успеха.

В самата песен рапърът подтиква хората да вярват в себе си, да мечтаят повече и да не ги е страх да направят крачка напред, каквото и да им говорят другите. Той иска да вдъхне вяра на хората в собствените им способности и да не се задоволяват никога с успехите си, защото винаги може и повече.

Заедно с Кристо във видеото участват над 300 души като особено впечатление правят 24-мата млади танцьори от балет Нова и Makosa Nostra, както и малките музиканти от детски хор "Пим Пам" в колаборация с новоизгряващата звезда Биляна Лазарова.

Видеото на "Стъпвай смело" може да гледате тук:

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay