Спечели 1 двойна покана за първия концерт на Terri Walker в България

Един от вас ще се наслади на концерта на 21 април в Sofia Live Club

Спечели 1 двойна покана за първия концерт на Terri Walker в България

Ние от Jenite.bg и 5PT даваме възможност на един от вас да спечели двойна покана за концерта на британската соул кралица Terri Walker. Тя идва за първи път в България за гарантирано незабравим лайв на 21 април в Sofia Live Club.

Прочетете 7-те любопитни факта за певицата и отговорете на нашия въпрос, за да участвате в играта!

1. Истинското име на кралицата на английския соул Terri Walker e Chanelle Gstettenbauer. Родена е на 14 април 1979г. в близост до Лондон, но всъщност не е с английски корени, защото родителите ѝ са от Ямайка. От 4-годишна възраст Terri Walker се мести със семейството си в Германия и поради тази причина тя борави отлично и с немския език. Terri учи опера от 15-годишна възраст, връщайки се обратно в Лондон за професионално обучение в престижното музикално училище Italia Conti Academy of Theatre Arts. Terri Walker пее професионално от навършване на 18 години.

2. Първият албум на Terri Walker, озаглавен "Untitled", излиза в началото на 2003 г. и е със сътрудничество на изпълнители като Mos Def и Blueblood. Дебютната ѝ колекция се превръща в такъв внезапен хит, че непосредствено след това Terri Walker открива, че се конкурира с Beyoncé за отличие на наградите МOBO за Най-добър албум на годината. Дори легендата Amy Whinehouse става фен на Terri Walker, споделяйки: "Йооо, Terri, обичам първия ти албум”.

3. Terri Walker издава втория си албум през 2005г., озаглавявайки го "L.O.V.E", коeто е акроним от "Love Overcomes Virtually Everything".

4. Третият диск на Terri Walker, носещ името "I Am", излиза през 2006г. След като Terri прави голямо турне в Англия, промотирайки албума, певицата обявява, че си взима кратка почивка.

5. На малко по-късен етап от живота си Terri Walker среща продуцента Salaam Remi, стоящ зад имена като Nas, Fugees, Fergie, Estelle и Miguel. Докато двамата записват бекинг вокали за изпълнители като Cee-Lo и Jennifer Hudson, те започват да работят и по страничен проект – дуото Champagne Flutes. Terri и Salaam Remi си сътрудничат за песената "Hey Baby" от саундтрака на втората част на филма"Сексът и градът", който излиза през 2008г.

6. През 2012 г. Terri Walker си партнира с нейната американска ритъм енд блус колежка Nicole Wray, за да формират ретро соул дуо. През 2013г. излиза и едноименният им албум "LADY". Няколко месеца след това Terri напуска дуото, завръщайки се към нейната соло кариера.

7. На 9 март 2015г. Terri Walker издава и четвъртия си албум "Entitled", като първи обявен сингъл от него е "Bad Boy" в колаборация с Frisco.

След като накратко ви представихме кралицата на английски соул, не забравяйте че ви предстои събитие, което не бива да пропускате с артист, който няма да забравите – Terri Walker на 21 април от 22:00ч. в Sofia Live Club.

Билетите за концерта на Terri Walker у нас може да намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на http://bit.ly/TerriWalkerSf.

Следете събитието на официалната му Фейсбук страница и на официалната Фейсбук страница на 5PT.

Ето и нашия въпрос:

Как се казва първият албум на Terri Walker?

Отговорете с коментар под статията като ни оставите и имейл за контакт. Имате време до 23:59ч на 10.04.2017г. Победителят ще бъде обявен във фейсбук страницата на Jenite.bg на 11.04.2017г. Желаем ви успех!

Официални правила за участие в играта

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 04.04.2017|16:15
Първият албум на Тери Уолкър е "Untitled" през 2003 г. Наталия Каменова natalia_kamenova_kn@abv.bg
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay