Мъжете разкриват 9 неща, които издават интерес от страна на жената

Мъжете разкриват 9 неща, които издават интерес от страна на жената

"Разбира се, че жените са по-умни! Да сте чували някога жена да си е изгубила ума по красивите крака на мъж?", казва Фаина Раневская. И тя е права, защото хитростта е много важна в отношенията между мъжете и жените.

Играта "мъжът е ловец, а жената е жертвата" е древна, но понякога е все още подходяща. Жените обичат смели и решителни мъже. Но вероятно ще се съгласите, че понякога този интерес трябва да бъде насърчаван. И това трябва да се направи много предпазливо, защото когато жертвата е лесна за намиране, тя вече не е толкова ценна.

Е, как да покажете на мъжа, че се интересувате от него, но да задържите интереса му? Ето какво мислят мъжете:
1. Усмивката
Учените са доказали, че мъжете обичат усмихнатите жени много повече от тези, които изглеждат много уверени или мистериозни. Когато се усмихвате, изпращате на мъжа сигнал: "Щастлива съм и мога да те направя щастлив". И кой може да откаже такова предложение? Така че -усмивка! Дори когато говорите с него по телефона. Лесно е да усетите настроението на някого дори от разстояние.
2. Покажете интерес
Мъжете (точно като жените) обичат да виждат, че някой има интерес. Затова задавайте въпроси относно хобитата, възгледите, ценностите и целите си. Гледайте го и задайте още въпроси относно темата, за която говори най-много. Ако не разбирате нищо, не се притеснявайте да му кажете това. Може да изглежда сладко - просто го направете добре.
3. Искайте помощ
Създайте ситуация, в която мъжът, който харесвате, може да се почувства силен. Мъжете нямат много от тези шансове днес, когато жените са толкова силни и независими.
Може да го поканите в къщата си, за да поправи нещо или да го помолите да погледне колата ви. Това е начин да накарате мъжът да се чувства като спасител и да му покажете, че го обичате.
4. Благодарете му
Ако молбата за услуга е намек, тогава благодарността е пряк, но елегантен начин да покаже, че мъжът ви интересува. И това също е шанс да му направите комплимент, който е много важен. Ето защо, вместо да му благодарите, трябва да опитате нещо като: "Свърши страхотна работа. Наистина ми помогна и нямаше да се справя без теб"
Между другото, благодарността е идеален момент за флирт. Приближете се, докоснете го и погледнете в очите му. 
5. Помогнете на мъжа да се чувства силен
Покажете на мъжа, че се чувствате сигурни, когато сте с него. Казвайте му го толкова често, колкото можете, че той е единственият, който ви кара да се чувствате толкова сигурни. Защитата на една жена е качество, което природата дава на мъжете, така че, когато я активирате, му съобщавате, че го харесвате.
6. Бъдете директни
Има много вицове за неспособността на мъжете да разбират намеци, а има и много вицове за жените, които ги обичат твърде много. Например искате да покажете на мъж, който ви харесва, като го поканите на кино. Просто го направете! 
7. Бъдете последователни
Когато общувате с мъж (особено с някой, който харесвате много), трябва да се придържате към един начин на поведение. Често се случва така, че жените искат да изглеждат загадъчни или започват да се държат много различно, просто защото настроението им се е променило. Така че противоположният пол не разбира какво става, което ги прави много нервни. 
8. Не се опитвайте да станете приятели
Когато жените се опитват да привлекат вниманието на мъжете към тях, понякога започват да се държат като приятел: слушат историите за други момичета, дават съвет и предлагат помощ. Такова поведение противоречи на правилата на играта: никой не гледа на приятелите си по този начин. Така че, ако се интересувате от този мъж като партньор, не се опитвайте да изградите приятелство. Бъдете последователни и ясни: говорете с него, като заинтересована жена, а не като приятел. 
9. Използвайте очите си
Очите ви са чудесен инструмент, който позволява на мъжа да знае, че се интересувате. Очите на жена, която не се интересува от мъж, изглеждат обикновени. Те не изразяват никакви емоции. Мъжете подсъзнателно могат да разберат това и губят надежда. Не позволявайте това да се случи. Трябва погледът ви да бъде изразителен и да говори вместо вас. 
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay